Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért volt velem ilyen kegyetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?

Figyelt kérdés

egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.

nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!

elaludtam a járdán, reggel felkeltem.

mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.

miért volt ilyen kegyetlen?

2011. jún. 26. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:58

Én lehet hogy megszánnám az excsajom, de csak abban az esetben, ha nem bántott engem előtte!

2011. jún. 26. 17:19
 82/87 anonim ***** válasza:
100%

Na de most itt gőzünk sincs az előzményekről, mert a kérdező erről mélyen hallgat. :S De én amondó vagyok, hogy ok nélkül biztos nem haragudnék meg úgy a pasimra, hogy ne szóljak hozzá, és a küszöbre kelljen jönnie sírni. (alapból ha minden rendben lenne, nem tenne ilyet) Szerintem ha egy lány ilyen drasztikus lépést tesz, annak van oka :S

Persze lehet, hogy tévedek.

2011. jún. 26. 17:27
 83/87 mimano ***** válasza:
78%
Szerintem nem tévedsz, biztos meg volt az oka és nem véletlenül nem tért ki rá a kérdező.
2011. jún. 26. 17:29
 84/87 napietus ***** válasza:
75%
szerintem is lehetett oka. már maga ez a történet, meg az itteni viselkedése is sokat elmond róla. ilyen hisztigéppel ki akarna beszélgetni? én sem hagynám, hogy szívja a vérem.
2011. jún. 27. 08:27
 85/87 anonim ***** válasza:
36%
Jézusom...akkor össze lehetsz törve. Nézd próbálj túl lenni rajta, és ilyet többet ne csinálj, ne aláztasd meg magadat!! Nem ér annyit ! De előzményt tényleg nem írtál..mi történt h megharagudott rád? Ha beszélgetni akarsz, írj privit. :/
2011. jún. 28. 19:44
 86/87 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy önző dolog elvárni, hogy egy lány estétől reggelig készen álljon a vendégfogadásra, ráadásul értelmes ok nélkül, csak hogy ücsöröghessen melletted és éreztesse a jelenlétét. Lehet, hogy te aaannyira szereted, de ő nem azért él, hogy téged babusgasson, amikor csak eszedbe jut haldokolni a társaságáért.
2011. okt. 3. 16:37
 87/87 anonim ***** válasza:
És utána a lány takarította fel a hányásodat? Vonzó lehetett neki...
2016. márc. 24. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!