Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért volt velem ilyen kegyetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?

Figyelt kérdés

egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.

nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!

elaludtam a járdán, reggel felkeltem.

mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.

miért volt ilyen kegyetlen?

2011. jún. 26. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 A kérdező kommentje:
megy itt a sírás-rívás a macsógyerekek után, amikor pedig lekever nektek majd egy két pofont, vagy kidob egy apró hibáért, mint macskát sz@rni, akkor sírtok majd rendesen
2011. jún. 26. 14:41
 42/87 mimano ***** válasza:
100%
Áh, mutass utat a sírás művészetében!
2011. jún. 26. 14:44
 43/87 A kérdező kommentje:
mimano : egyáltalán fiú vagy vagy lány?
2011. jún. 26. 14:45
 44/87 napietus ***** válasza:
89%

az, hogy valaki nem egy szánalmas rinyagép, még nem azt jelenti, hogy veri a nőket. de beszéld csak be magadnak ezt, ha úgy jobb :)

egyébként csak azt nem értem, a lány apja hogy nem küldött el a búsba onnét...azt meg ejgyezd meg, hogy az udvarlásnak nem az a megfelelő és célravezető módja, hogy összehányjuk a járdát szívünk választottjának háza előtt...

2011. jún. 26. 14:46
 45/87 anonim ***** válasza:
100%

elég szánalmas, hogy egész este ott sírtál és a járdán aludtál. én a helyében kimentem volna és még le is köptelek volna. szerinted ilyen fiú kelleni fog akármilyen lánynak is (nemhogy neki).

a helyedben meg inkább elmentem volna leinni magam, meg esetleg csajozni!

2011. jún. 26. 14:46
 46/87 napietus ***** válasza:
75%
egyébként ha fiam lesz, úgy fogom nevelni, hogy ne csináljon ilyeneket. anyádék helyében a képemről lesülne a bőr (őket is égetted ezzel, remélem tudod).
2011. jún. 26. 14:47
 47/87 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek, marha kedvesek vagytok

olyanok vagytok, mint az állatok

azon tudtok táncolgatni, aki amúgy is a padlón van

marha nagy dicsőség a (jelenleg) gyengét ütni még jobban :)

2011. jún. 26. 14:49
 48/87 napietus ***** válasza:
nem baj, tanultál belőle: legközelebb ne tegyél fel olyan kérdést, amire nem akarod hallani a választ.
2011. jún. 26. 14:50
 49/87 A kérdező kommentje:

és erre csak egyet tudok mondani. beregisztráltatok erre az oldalra

ti is, nők

valamiért megtettétek. ezt a témakört figyelitek. tehát volt már problémátok, ebben a témában

azaz lehet itt az észt osztani olyanoknak, akiknek szintén segítségre van szüksége

2011. jún. 26. 14:51
 50/87 mimano ***** válasza:
81%

Fiú vagyok, 20 éves, több kapcsolaton is túl vagyok már.

Nem egyszer törték össze kicsiny szívemet, de sose aláztam meg magam, mint te, sőt, meg se fordult a fejemben! A lány döntését el kell fogadni, ha nincs lehetőség visszahódítani, akkor minek pazaroljom rá az időmet? Úgyis elfelejtem egy idő után.

2011. jún. 26. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!