Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?
egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.
nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!
elaludtam a járdán, reggel felkeltem.
mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.
miért volt ilyen kegyetlen?
az, hogy valaki nem egy szánalmas rinyagép, még nem azt jelenti, hogy veri a nőket. de beszéld csak be magadnak ezt, ha úgy jobb :)
egyébként csak azt nem értem, a lány apja hogy nem küldött el a búsba onnét...azt meg ejgyezd meg, hogy az udvarlásnak nem az a megfelelő és célravezető módja, hogy összehányjuk a járdát szívünk választottjának háza előtt...
elég szánalmas, hogy egész este ott sírtál és a járdán aludtál. én a helyében kimentem volna és még le is köptelek volna. szerinted ilyen fiú kelleni fog akármilyen lánynak is (nemhogy neki).
a helyedben meg inkább elmentem volna leinni magam, meg esetleg csajozni!
köszönöm mindenkinek, marha kedvesek vagytok
olyanok vagytok, mint az állatok
azon tudtok táncolgatni, aki amúgy is a padlón van
marha nagy dicsőség a (jelenleg) gyengét ütni még jobban :)
és erre csak egyet tudok mondani. beregisztráltatok erre az oldalra
ti is, nők
valamiért megtettétek. ezt a témakört figyelitek. tehát volt már problémátok, ebben a témában
azaz lehet itt az észt osztani olyanoknak, akiknek szintén segítségre van szüksége
Fiú vagyok, 20 éves, több kapcsolaton is túl vagyok már.
Nem egyszer törték össze kicsiny szívemet, de sose aláztam meg magam, mint te, sőt, meg se fordult a fejemben! A lány döntését el kell fogadni, ha nincs lehetőség visszahódítani, akkor minek pazaroljom rá az időmet? Úgyis elfelejtem egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!