Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?
egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.
nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!
elaludtam a járdán, reggel felkeltem.
mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.
miért volt ilyen kegyetlen?
én 29, és mentegesse magát a fene :) nekem teljesen mindegy, hogy mit gondolsz rólam, szerencsére nem te vagy a férjem.
ha akarod, megfogadod, ha nem, nem. olyan mindegy nekem, csak szegény lányt sajnálom...kérdezted, miért volt ilyen "kegyetlen". leírtuk. nem érted. arról, hogy nem érted az anyanyelvedet sem én nem tehetek, sem a többi "nőstényhiéna".
ciki vagy, de nagyon.
1. Valószínűleg nem véletlenül kerültél a küszöbre. (gondolom nem ok nélkül, nem akar veled beszélni. Hanem tettél valamit.) De persze ezt már nem meséled el, csak, hogy mit tettek veled...
2. Érzelmi zsarolásra nem lehet se szerelmet, sem barátságot építeni. És ez a sírok a küszöbödön, az érzelmi zsarolás, és szerintem a legundorítóbb legaljasabb legönzőbb dolog, mert a másik jó szándékát használja ki.
3. Ha nem akar veled beszélni, akkor nem kényszerítheted rá. Nincs jogod hozzá...ezzel a viselkedéssel meg csak még jobban elriasztod magadtól.
Őszintén szólva én is hagytalak volna a küszöbön. Nőj fel, és légy férfi :S
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:22
Azért mert igazságtalan dolognak tartom azt, hogy a pasiktól elvárják, hogy rendes legyen a lánnyal stb., ugyanakkor egy lány bármit megtehet egy pasival... Egy pasinak is van lelke ám!!! Amúgy is egyenjogúság van, aminek az egyenlő bánásmódról is szólnia kellene...
65%-os
Miért ha a te excsajod hisztizik a kapuk alatt, te talán kedvesen kimész beszélgetni vele?
Arról nem beszélve, hogy a kérdező az előzményeket nem mondta el...szóval azt sem tudjuk miért nem akart vele beszélni a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!