Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?
Figyelt kérdés
egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.
nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!
elaludtam a járdán, reggel felkeltem.
mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.
miért volt ilyen kegyetlen?
2011. jún. 26. 13:26
3/87 anonim válasza:
hulye ribanc...ne is foglalkozz vele
4/87 napietus válasza:
ha nem engedett be, miért nem mentél el onnan? mire számítottál, ha eleget sirdogálasz, majd beenged?
az én házam előtt csináltad volna a cirkuszt, én felhívtam volna anyukádat, hogy vigyen szépen haza.
5/87 anonim válasza:
én betörtem volna az egyik ablakot és bemásztam volna.
6/87 napietus válasza:
utolsó, akkor nem tudnál itt írogatni, mert az előállítóban és a fogdában nincsen net :)
7/87 A kérdező kommentje:
de ez kegyetlenség!! szerintem még meghalni is hagyott volna az utcán...
nem a sírás volt a baj hanem az hogy miért hagyta ezt az egészet??!4
2011. jún. 26. 13:43
8/87 A kérdező kommentje:
nem bíorm leírni sem azt a fájdalmat amit érzek
2011. jún. 26. 13:44
9/87 napietus válasza:
miért, szerinted mit kellett volna tennie? beszélni nem akart Veled, látta, hogy egészséges vagy, nem fagyott az éjjel (júmius végén nem szokott), tehát az életed nem volt veszélyben. mondjuk én, mint írtam, felhívtam volna anyukádat, hogy engem ne égess a szomszédok előtt, de az számodra sokkal cikibb lett volna (már így is elég gáz).
10/87 anonim válasza:
Mert szemét az összes nő, ezt jól vésd az eszedbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!