Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?
Figyelt kérdés
egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.
nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!
elaludtam a járdán, reggel felkeltem.
mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.
miért volt ilyen kegyetlen?
2011. jún. 26. 13:26
31/87 napietus válasza:
egyébként a járda közterület, nem vitethet el, mert jogod van ott lenni, beengedni nem akar, beszélni veled nem akar. mégis mit tehetett volna? ha a járdán van kedved feküdni, ami nem az övé, nem szólhat bele.
32/87 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ezt megelőzte-e visszautasítás, de AZ biztosan szép szó volt.
33/87 mimano válasza:
A lányoknak nem kellenek hisztis kis kölkök... Szánalmas volt a viselkedésed, tovább olvasva a reakcióidat a válaszokra, olyan mintha valami álomvilágban élnél. Szedd össze magad és tedd túl magad a dolgon! A hisztid senkit nem érdekel, az a lány jól tette, hogy nem foglalkozott veled!
34/87 A kérdező kommentje:
de amilyen gyűlöletet éreztem utána!!
most már kezdem érteni hogy miért van az a sok nőgyilkosság
mert azt hiszik ők mindent megtehetnek
2011. jún. 26. 14:33
35/87 A kérdező kommentje:
mimano : legyen gyereked, akivel ez történik kívánom
2011. jún. 26. 14:34
36/87 anonim válasza:
Azt tényleg megtehetik, hogy visszautasítanak valakit.
37/87 napietus válasza:
higgadj már le. helyesen cselekedett. és még egyszer kérdezem, mit kellett volna tennie szerinted? ha elfogadjuk hogy beszélni NEM akar veled. nem értitek az anyanyelveteken a "nem" szót, aztán csodálkoztok...
38/87 mimano válasza:
A gyerekem normális gyerek lesz, nem olyan hisztis kölök mint te! Gyűlöletet éreztél? Gratulálok! Ideje lenne felnőni...
39/87 A kérdező kommentje:
nem volt helyes!!
én sosem csináltam volna meg mással
azt várom el mástól amit magamtól!!
2011. jún. 26. 14:36
40/87 anonim válasza:
A legtöbb ember nem olyan erős, hogy szánalomból elviseljen egy depressziós energiavámpírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!