Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?
egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.
nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!
elaludtam a járdán, reggel felkeltem.
mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.
miért volt ilyen kegyetlen?
tapasztalatból mondod? nem hallottam még ilyet
hát látni őt. beszélni egy jót. belenézni a szemébe. érezni, hogy ott van velem, vele vagyok. nagyon jólesett volna. meg ha valamit nem ért velem kapcsolatban akkor kérdezze meg. meg én is kérdezhessek
hát én is féltékeny lennék az tuti
a srácnak olyanokat mondanék hogy pislogna, de ez természetes, nem? persze erre csak akkor kerülne sor, ha én mellettem jönne össze valakivel
és annak a helyzetnek történetnek tudod a végét?
hát ez nem jog ez érzelem!
érthető, nem?
de amíg nem üldözném el meg nem verném meg, addig mi baj lenne?
hát hogyne!
ez a szép szó, mi?
hagyni egy egész éjszakán át feküdni a járdán, úgy elaludva, hogy hánytam meg sírtam!
miért?
vannak olyanok akik meg is vernék a szerelmed de az legyen a lényeg amit kérdeztem
ha eddig sem kellettél annak a lánynak, ezután meg főleg nem fogsz kelleni. kellemetlen helyzetbe hoztad, sé úgy viselkedtél, mint egy pisis kislány. ezzel a húzásoddal szerintem végképp leírtad magad. és bölcsen tette, hogy nem engedett be puszta sajnálatból, illetve azért, hogy elkerülje a botrányt, mert félreértetted volna.
nem csodálom, hogy nem akar veled beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!