Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért volt velem ilyen kegyetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?

Figyelt kérdés

egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.

nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!

elaludtam a járdán, reggel felkeltem.

mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.

miért volt ilyen kegyetlen?

2011. jún. 26. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:
lány vagy? fiú vagy?
2011. jún. 26. 13:59
 22/87 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. De komolyan, mit akartál egyetlen beszélgetéstől?
2011. jún. 26. 14:01
 23/87 A kérdező kommentje:

tapasztalatból mondod? nem hallottam még ilyet

hát látni őt. beszélni egy jót. belenézni a szemébe. érezni, hogy ott van velem, vele vagyok. nagyon jólesett volna. meg ha valamit nem ért velem kapcsolatban akkor kérdezze meg. meg én is kérdezhessek

2011. jún. 26. 14:02
 24/87 anonim ***** válasza:
Gyakran hallottam szerelmes fiúról, aki beleegyezett a barátságba, de vagy nem tudta, mi a barátság, és összetévesztette a kapcsolattal (féltékenykedés pl.), vagy tényleg ürügynek használta, hogy újra és újra bepróbálkozzon.
2011. jún. 26. 14:06
 25/87 A kérdező kommentje:

hát én is féltékeny lennék az tuti

a srácnak olyanokat mondanék hogy pislogna, de ez természetes, nem? persze erre csak akkor kerülne sor, ha én mellettem jönne össze valakivel

és annak a helyzetnek történetnek tudod a végét?

2011. jún. 26. 14:11
 26/87 anonim ***** válasza:
100%
De milyen jogon, ha csak barátok lennétek?
2011. jún. 26. 14:13
 27/87 A kérdező kommentje:

hát ez nem jog ez érzelem!

érthető, nem?

de amíg nem üldözném el meg nem verném meg, addig mi baj lenne?

2011. jún. 26. 14:16
 28/87 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem kellene olyan barát, aki kínos helyzetbe hozza a szerelmemet. Azt is kezdem érteni, miért nem akar még beszélgetni sem veled. Valószínűleg nem jutottatok volna idáig, ha értenél a szép szóból.
2011. jún. 26. 14:23
 29/87 A kérdező kommentje:

hát hogyne!

ez a szép szó, mi?

hagyni egy egész éjszakán át feküdni a járdán, úgy elaludva, hogy hánytam meg sírtam!

miért?

vannak olyanok akik meg is vernék a szerelmed de az legyen a lényeg amit kérdeztem

2011. jún. 26. 14:27
 30/87 napietus ***** válasza:
85%

ha eddig sem kellettél annak a lánynak, ezután meg főleg nem fogsz kelleni. kellemetlen helyzetbe hoztad, sé úgy viselkedtél, mint egy pisis kislány. ezzel a húzásoddal szerintem végképp leírtad magad. és bölcsen tette, hogy nem engedett be puszta sajnálatból, illetve azért, hogy elkerülje a botrányt, mert félreértetted volna.

nem csodálom, hogy nem akar veled beszélgetni.

2011. jún. 26. 14:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!