Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt velem ilyen kegyetlen a lány?
egész este sírtam a lakásuk előtt, még hánytam is kicsit.
nagyon jó lett volna beszélgetni, semmi mást, beszélgetni!!!
elaludtam a járdán, reggel felkeltem.
mivel semmi nem történt, megint sírtam, aztán hazamentem.
miért volt ilyen kegyetlen?
Egyetértek az eddig ide írt nőtársaimmal, tényleg szánalmas, amit leművelsz!!!
Egy nő nem egy rinyálós, hisztis kisfiúra vágyik, hanem egy férfire! Te ettől meg nagyon nagyon nagyon távol állsz!
Milyen dolog már ez??? Nagyon jól reagált le a lány, ilyennel, mint te még mutatkozni se mernék! Nőj fel, bár 17évesen még gyerek vagy, esetleg elnézhető...
Csak ne maradj ilyen, mert ez szánalmas...
nem azt kérdeztem, mi vagyok én, hanem, hogy miért tette ezt?
de minek beszélek olyan embereknek, akik nem a kérdésre figyelnek, hanem aláznak.
anonimitásba burkolózva
azok, akiknek segítségre van alapból szükségük, mert beregisztráltak ide
és tudom hogy elcsépelt de valszeg szemtől szemben képtelen lettetek volna elmondani ezt nekem
mert lehet hogy a lánnyal szemben kb védtelen vagyok, de veletek szemben nem lennék
"azok, akiknek segítségre van alapból szükségük, mert beregisztráltak ide"
ez nettó marhaság, nem is kommentálom.
"és tudom hogy elcsépelt de valszeg szemtől szemben képtelen lettetek volna elmondani ezt nekem
mert lehet hogy a lánnyal szemben kb védtelen vagyok, de veletek szemben nem lennék"
:D:D:D ez meg az év gyk-vicce...ilyen kis lúzereket eszem reggelire...ebédre kettőt is, ha éhes vagyok, burgundi mártással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!