Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek nevezhető ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek nevezhető ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Adva van egy férfi és egy nő. Közöttük semmilyen kapcsolat sincs.(nem járnak) Beszélgetni egymással nem tudnak csak csipkelődni, kötözködni, beszólogatni a másiknak. Minden megnyilvánulásuk egy "tőr" a másikba.

Vajon, miért csinálják ezt?

2011. jún. 24. 12:10
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Egy "tőr" - Bántjuk a másikat a szavakkal - mintha tőrt szúrnánk egymásba.

pl.: Ha megkérdezi, hogy minek örülök ennyire, akkor azt válaszolom, hogy -hát, nem neked (ahelyett, hogy azt mondanám - neked)bár ez elég gyenge példa, de alapnak jó

A megérzéseim először azt súgták, hogy kedvel és tetszem neki, de idővel elbizonytalanodtam, és átfordult a dolog az utálat oldalra. Mármint hogy utál és ki nem állhat.

2011. jún. 24. 20:05
 12/43 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy tévedsz. Én akkor vagyok ilyen, ha nagyon tetszik valaki, de túl jó pasi és emiatt zavarban vagyok. Ne írd le teljesen, sztem. Legyél inkább kedves hozzá, amikor "tőrőztők", lehet ő is felveszi a fordulatot. Biztos, hogy nem utál. Akkor nem is foglalkozna veled. Rejteget valamit, hidd el, amit még magának is fél bevallani. = szerelmes beléd!!!! Nem emlékszel már, kinek a copfját huzogattad az óvodában??? :D :D :D
2011. jún. 24. 20:25
 13/43 A kérdező kommentje:

:D, De, csak furcsa elhinni, hogy a felnőtteknél is így van, ahogy régen.

És az egészben az a legjobb, hogy simán elnézek neki szinte mindent. Csak mosolygok az egészen, holott másnak már régen visszaszóltam volna csúnyán.

Viszont néha elzavar(csúnyán, tényleg ideges), azt mondja többet nem akar velem találkozni.

2011. jún. 24. 20:37
 14/43 anonim ***** válasza:
Ne higyj neki, hazudik :D :D Saját magának sem meri bevallani, mit érez, nemhogy neked :D :D
2011. jún. 24. 20:42
 15/43 A kérdező kommentje:

Ó bárcsak így lenne. :)

De mi van ha van valakije?

2011. jún. 24. 20:47
 16/43 anonim ***** válasza:
Még ezt sem tudod? Húúúú... hát kérdezd meg tőle! De ha van is neki valakije, attól még bejöhetsz neki, csak akkor lehet, hogy egy kalandot lát benned?! Mindenesetre, ha így viselkedik veled, annak oka van!!! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nem érzed, hogy tényleg utál vagy csak úgy tesz.
2011. jún. 24. 20:54
 17/43 A kérdező kommentje:

Maradjunk annyiban, hogy én úgy tudom, hogy van neki.

Érzésem - Egyik nap ezt érzem a másik nap a másikat. Totális bizonytalanságban vagyok.

De majdcsak lesz valahogy. :/

2011. jún. 24. 21:00
 18/43 anonim ***** válasza:
Az egészen biztos, h nem utál. Különben hidegen hagynád. Én azokkal a fiúkkal viselkedem így, akik a barátaim, és főleg azokkal, akik tetszenek. Nem tudom, miért van így, azzal, h mindig húzzuk egymást, mindig tudunk nevetni. Az viszont nem jó, ha nem tudtok egymással beszélgetni...nem vagytok még elég közel egymáshoz ezek szerint. Különben meg mitől vagy olyan biztos benne, h van valakije? Az nyilvánvaló, h neked tetszik...csak ő szerintem ezt nem tudja, ezért rekedtetek meg ezen a szinten...triviális amit mondok, de ha nem mondod el neki, h komolyan tetszik, addig ennél előrébb nem fogtok lépni...hajrá! :)
2011. jún. 26. 12:24
 19/43 A kérdező kommentje:

Azért vagyok biztos benne, hogy van valakije, mert egyszer-kétszer elszólta magát, hogy az "asszony"...

Féltem attól, hogy túlságosan megkedvelem és így járok, ahogy jártam. Jól összebalhéztunk, szépen elzavartuk a másikat jó messzire.

2011. jún. 26. 13:52
 20/43 anonim ***** válasza:

Na ne! Te vagy a lány? Komoly? Azt hittem fordított a felállás. Összevesztetek? Sajnálom :-( Min vesztetek össze???

De ha "asszonya" van, biztos, hogy vagy komoly barátosnéje van vagy tényleg várja otthon valaki. Jobb is így, még ha most tutira nagyon rossz is Neked. Ne legyél nagyon szomorú, hallod?!

Én is "húzok" valakit/engem is "húznak" és meg akarom neki mondani, hogy nem szadizom tovább, ha ő sem teszi, talán pontosan azért, amit írtál néhány hozzászólással fentebb, hogy mindenki mástól rosszul esne, de neki elnézed. Hát ezért.

Fel a fejjel és semmi butaság!!!!

2011. jún. 26. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!