Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek nevezhető ez a kapcsolat?
Adva van egy férfi és egy nő. Közöttük semmilyen kapcsolat sincs.(nem járnak) Beszélgetni egymással nem tudnak csak csipkelődni, kötözködni, beszólogatni a másiknak. Minden megnyilvánulásuk egy "tőr" a másikba.
Vajon, miért csinálják ezt?
Egy "tőr" - Bántjuk a másikat a szavakkal - mintha tőrt szúrnánk egymásba.
pl.: Ha megkérdezi, hogy minek örülök ennyire, akkor azt válaszolom, hogy -hát, nem neked (ahelyett, hogy azt mondanám - neked)bár ez elég gyenge példa, de alapnak jó
A megérzéseim először azt súgták, hogy kedvel és tetszem neki, de idővel elbizonytalanodtam, és átfordult a dolog az utálat oldalra. Mármint hogy utál és ki nem állhat.
:D, De, csak furcsa elhinni, hogy a felnőtteknél is így van, ahogy régen.
És az egészben az a legjobb, hogy simán elnézek neki szinte mindent. Csak mosolygok az egészen, holott másnak már régen visszaszóltam volna csúnyán.
Viszont néha elzavar(csúnyán, tényleg ideges), azt mondja többet nem akar velem találkozni.
Ó bárcsak így lenne. :)
De mi van ha van valakije?
Maradjunk annyiban, hogy én úgy tudom, hogy van neki.
Érzésem - Egyik nap ezt érzem a másik nap a másikat. Totális bizonytalanságban vagyok.
De majdcsak lesz valahogy. :/
Azért vagyok biztos benne, hogy van valakije, mert egyszer-kétszer elszólta magát, hogy az "asszony"...
Féltem attól, hogy túlságosan megkedvelem és így járok, ahogy jártam. Jól összebalhéztunk, szépen elzavartuk a másikat jó messzire.
Na ne! Te vagy a lány? Komoly? Azt hittem fordított a felállás. Összevesztetek? Sajnálom :-( Min vesztetek össze???
De ha "asszonya" van, biztos, hogy vagy komoly barátosnéje van vagy tényleg várja otthon valaki. Jobb is így, még ha most tutira nagyon rossz is Neked. Ne legyél nagyon szomorú, hallod?!
Én is "húzok" valakit/engem is "húznak" és meg akarom neki mondani, hogy nem szadizom tovább, ha ő sem teszi, talán pontosan azért, amit írtál néhány hozzászólással fentebb, hogy mindenki mástól rosszul esne, de neki elnézed. Hát ezért.
Fel a fejjel és semmi butaság!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!