Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek nevezhető ez a kapcsolat?
Adva van egy férfi és egy nő. Közöttük semmilyen kapcsolat sincs.(nem járnak) Beszélgetni egymással nem tudnak csak csipkelődni, kötözködni, beszólogatni a másiknak. Minden megnyilvánulásuk egy "tőr" a másikba.
Vajon, miért csinálják ezt?
Köszi a válaszokat.
Lehet ebből valami?
Sajnos én nem sok reményt látok rá.
Én szerettem volna többet, de úgy látom a másik fél csak szórakozott. :(
Hát, ezt most nagyon sajnálom.
Miért gondolod, hogy szórakozott?
Különben meg, ha "húzzátok" egymást, akkor az egy kapcsolat kezdete is lehet, nem? Bár a "tőr" részt nem igazán értem a kérdésben. Olyan szintig bántjátok egymást? Az sztem nem jó... Ha folyamatosan "húz" téged, akkor sztem nem szórakozik veled, nem? Lehet, hogy fél attól, hogy kapcsolatotok legyen, de ugyanakkor szeretné is. Nem tudsz a megérzéseidre hagyatkozni? Soha nem kérdezted meg még, miért nem hagy békén, miért csinálja ezt veled? Hagyd egy kicsit a "húzást", egyszer legyél komolyabb és kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!