Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek erőltessem a párkeresést, ha az összes csajt elhülyítette a média?
Figyelt kérdés
A médiának köszönhetően nincs (vagy csak igen kevés) olyan lány,aki értékeli a naplementében sétálást,meg a többi ronantikus gesztust.2011. jún. 21. 13:16
51/74 A kérdező kommentje:
Ha lenne ilyen lány....:S
2011. jún. 24. 13:05
52/74 anonim válasza:
héééé!! én is köszönöm az általánosítást! konkrétan csak az msn-t ismerem a mai világból meg még pár dolgot, semmi média által közvetített dolgot, és én igenis az általad leírt dolgokat preferálom!!
:(
16/L
fenébe
53/74 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok,most írtam le az előbb:) Csak meg kell találni..én se találom a normális pasit,és én is mondhatnám h az összes hülye s*ggfej és csak a szexre hajt,de nem mondom,mert tudom h vannak kivételek..csak ők már foglaltak..:D
18/L
54/74 A kérdező kommentje:
Hát lehet.
2011. jún. 24. 13:15
55/74 anonim válasza:
Nehéz megtalálni az ideálist párt,de nem lehetetlen. Csak várni kell,majd jön,de persze nem begubózva a szobádba mert úgy aztán biztos h nem lesz senki. Ki kell mozdulni,barátokkal elmenni erre-arra,sétálgatni és megadni a lehetőséget a szerelemnek hogy rád találjon. Ennyi a titka az egésznek,már rájöttem én is,aztán most várok a csodára:D 13:14-es voltam:)
56/74 A kérdező kommentje:
Barátaim nincsenek. Soha nem voltak igazán. Nem vagyok egy szociális alkat. Ennyi. Ez vagyok én,se több,se kevesebb.
2011. jún. 24. 13:23
57/74 anonim válasza:
Hát akkor lehet h itt is a probléma forrása:/ Próbálj meg ismerkedni,társaságba járni,utána már könnyebb lesz a párkeresés is:)
58/74 A kérdező kommentje:
Ez nem fog menni. A doki szeerint szoc fóbiában szenvedek. Kaptam gyóygszert. Hátha jobb lesz utána.Meg hova menjek? Diszkót nem preferálom. Sehova nem járok szint sehova a fóbiám miatt.
2011. jún. 24. 13:31
59/74 anonim válasza:
akkor internetes párkereső?? lehet hülyeségnek hangzik,de ismerek olyat akik évek óta együtt vannak és nagyon boldogok,pedig neten ismerkedtek meg:)
60/74 anonim válasza:
Hát barátom...
Akkor most hogy tennéd fel újra a kérdésedet?
Az a rohadt média a hibás,vagypedig Te,a fóbiáiddal,meg az önsajnálatoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!