Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek erőltessem a párkeresést, ha az összes csajt elhülyítette a média?
Kár, hogy nem lehet e-mail-t írni neked...szívesen írtam volna egyet. Én se mondom azt, hogy az összes pasi ilyen, meg olyan... de ennyiből. Én hiszek abban, hogy vannak normális férfiak. (és amit itt ebben a 2 napban tapasztaltam, az alapján van is...de szörnyen bunkó is van. -->itt most nem réd gondoltam) Szóval ne általánosíts. Meg, hogy csak cicababák vannak az utcán...? Egyrészt az olyanok között is vannak normálisak, másrészt pedig a normális lányok is vannak, de ők valamiért nem olyan érdekesek vagy nem tudom. És én értékelem a naplementét és az ilyen dolgokat... csak valaki vigyen is el ilyen helyekre.
Bocsi...lehet kicsit kiakadtam. :S
L/18
"Barátaim meg nincsnek. Nincs szükségem hátba támadós,kibeszélős emberekre."
Megvan az ok.
Amíg haragszol a világra,nem lesz csajod sem.
Aki ismerkedni akar, az dobjon privátot:P
21/F
Nem is ismerkedsz csak az utcán látod őket? A külsejükből tudod, hogy milyenek? Lehet, hogy 90%-ban tényleg olyanok, amilyennek gondolod őket, de a maradék 10%-ban benne lehet az, akit keresel. Próbálkozz. Járj el valahova, nem kell milliomonsak lenni. Ha más nem íratkozz be a könyvtárba (vagy 800 ft egy évre), ott biztos találsz olyan lányt, akivel lehet beszélgetni. Keress az interneten. Ha barátaid nincsenek is, haverok, ismerősök biztos vannak, járj el velük néha (nem feltétlenül diszkóba, bár ott is vannak normális lányok). Kérd meg, hogy mutassanak be ismerős lányoknak. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja, próbálj munkát találni, hadd lássák a lányok, hogy önálló vagy, képes vagy gondoskodni magadról és nem a szüleid nyakán élsz. Félre ne érts, nem vádollak. Tudom, hogy nehéz munkát találni.
És tényleg ne általánosíts, kérlek. Nem minden lány olyan, amilyennek te látod őket. Csak ők feltűnőbbek, a normálisakat meg nehezebb észrevenni, mert nem olyan harsányak.
Remélem segítettem.
23/l
Késő éjszaka mászkáltunk a folyópatron, hallgattuk a békákat, éjszakai fürdőzés hirtelen felindulásból stb.
Már teljesen romantikus hangulatba kerültem, mikor a párom megszólal:
- Menjünk már a koncertre, még senki se látta az új ruhámat.
Rózsaszín köd elszáll.
- Jó menjünk baz+. Már majdnem elfelejtettem, mi is vagy valójában.
Tanulság: Tudni kell menden esetben kompromisszumot kötni, vagy egyedül maradsz. Válassz: melyik jobb?
37/F
Vannak normális lányok,csak sok srác észre se veszi őket (mielőtt kapnám az osztást,nem tartom magam ronda lánynak és a visszajelzések sem ezt mutatják)
Másrészt az anyagi dolgok meg kit érdekelnek?? Nekem az is elég ha este sétálunk az utcán,leülünk egy parkba kettesben és beszélgetünk..nem kell vagyonokat költeni,és nem mellékesen a normális lányoknak nem is ez számít. Ha szeret akkor nem érdekel mennyi pénze van,az meg h a tv-ben mit mondanak,az meg aztán még annyira se:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!