Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, teljesen összezavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, teljesen összezavar a média. Titeket nem idegesít?

Figyelt kérdés
Most főként a b*zis-leszbis dolgokra célzok. Mostanában mindenki azt hangoztatja, milyen természetes ha lány lánnyal smárol (vagy netán mást is csinál), ezért párszor megfordult a fejemben a gondolat, hogy mi lenne ha... Holott tudom, hogy alapjáraton eszem ágába sem jutott volna ilyesmi. Nem hinném, hogy biszex vagyok, mert lányba sosem tudnék beleszeretni, ráadásul még undorodom is a dologtól, mégis mindig ott motoszkál bennem a rohadt médiának köszönhetően. Ti hogy vagytok ezzel? Nem idegesítő már?
2011. aug. 31. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell TV-t nézni, meg szennylapokat olvasni.
2011. aug. 31. 19:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Szennylapokat én sem szoktam, de már én is lassan ott tartok, hogy kivágom a tévét a francba.
2011. aug. 31. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:

De....tudod milyen érzés amikor ez miatt jön rád a hányinger az UTCÁN?????

De ilyen a média :) nem kell olyan filmeket nézni :) nézz romantikus filmeket abban sosem azonos neművel jönnek össze :) vagy akciófilmeket :) esetleg horrort...de abból a durvábbat mert abban biztos nincs :)

2011. aug. 31. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már évek óta nem nézem, és egyáltalán nem hiányzik. Szerintem jól tennéd, ha megszabadulnál tőle.
2011. aug. 31. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze, mert ha nincsenek férfiak, csak szintén a médiától zavarodott birka "pasik", akkor nem látsz valódi férfi értékeket, amik miatt heterók, akik. 20 éves korig bezárólag ma nem sok az eredeti és miért fogna meg egy x-edik vasalt haju emogyönge? A férfi az férfi és nem szép, nem elsősorban divatos, meg cuki. Nem csoda, hogy a 25 felett keresgélnek a tinilányok.
2011. aug. 31. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Én már ki is vágtam szó szerint, mert elromlott még tavaly nyáron és azóta nem is tévézem egy napot sem!!

Komolyan mondom sokkal jobb az élet így.

Anyáméknál ugyan lent van tévé, de én nem megyek nézni, nem is érdekel. Ami film érdekel az tg meg neten megkapom.

Magam alakítom, hogy mit nézek meg. Tedd te is ezt!

2011. aug. 31. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem erősebb a jellemem, minthogy hatni tudna rám ilyesmikben. Javaslok valamiféle jellemfejlesztést, próbálj meg nagyobb dolgokról is gondolkozni, pl. hogy lett a világ, kvantumfizika, istenségek, meg ilyesmi.
2011. aug. 31. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyan szinten nem nézek TV-t,h csak kérdezgetek,h ez meg mi a f*szom,ha épp 1 mp erejéig ránézek.Szóval nincs ilyen problémám.Ennyi.
2011. aug. 31. 20:30
 9/10 A kérdező kommentje:

20:07; És ki mondta, hogy én csak ezen tudok gondolkozni? Miből sikerült leszűrnöd, hogy csakis ilyeneken agyalok egész nap? Nem értem, miért kell messze menő következtetéseket levonni apróságokból.

Na mindegy, akkor megpróbálok nem rá gondolni, ill. elterelni máshová a figyelmemet, ha eszembe jut, továbbá tévét sem nézek többé.

Kösz a válaszokat!

2011. aug. 31. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy ez nem helyes, akkor miért gondolkozol azon, hogy ki kéne próbálni. ÉS nem, nem természetes, hogy valaki a saját nemével smároljon, hiába sulykolják az emberekbe. Lassan már tényleg nem éri meg tv-t nézni, a hírek hazudnak, a filmeket agyon cenzúrázzák, egyfolytában ilyen való világ szarokat adnak főműsoridőben. Max. egy-két ismeretterjesztő csatornád érdemes.
2011. aug. 31. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!