Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek erőltessem a párkeresést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek erőltessem a párkeresést, ha az összes csajt elhülyítette a média?

Figyelt kérdés
A médiának köszönhetően nincs (vagy csak igen kevés) olyan lány,aki értékeli a naplementében sétálást,meg a többi ronantikus gesztust.
2011. jún. 21. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
Mondjuk dolgozhatnál...de amúgy ha így összerakom a kommentjeidet: nincs pénzed, mert még sulis vagy. Sulis vagy, tehát fiatal vagy. Hány éves vagy? Valami azt súgja, hogy ráérnél még ezzel a témával foglalkozni...
2011. jún. 21. 14:54
 32/74 A kérdező kommentje:
A huszas éveim elején járok. Diákmunkát nem vállalhatok,mert estire járok. Rendes munkát meg nem találok.Pedig érettségim is van,meg egy szakmám.
2011. jún. 21. 14:56
 33/74 anonim ***** válasza:
Hát visszakerestem de tudod a: kedves, okos, széparcú, lehet vele társalogni, ráillik egy akár plázacicára is. Itt a gond az, hogy te önmagaddal nem vagy megelégedve. Te is tudod, hogy azoknál a csajoknál semmi esélyed. Úgyhogy megint csak leírom, nem a lányokban a hiba!!!! És igazából, ha nem vagy egy Adonisz, az sem baj, de szerintem túlon-túl nagyok az elvárásaid. Hiszen az utcán egyik csaj sem felel meg...
2011. jún. 21. 14:59
 34/74 A kérdező kommentje:
magyraul:én vagyok a selejt,a lányok tökéletesek. :S
2011. jún. 21. 15:00
 35/74 A kérdező kommentje:
Mindegy,majd a pszichológus kikezeli belőlem. De legalább reálisan alakítom az igyéneimet. Nem a bombanőre vágyom,hanem egy szolidabb lányra.
2011. jún. 21. 15:01
 36/74 A kérdező kommentje:
Márpedig csak azért nem fogom kigyúrni magam,hogy imponáljak a csajoknak.
2011. jún. 21. 15:03
 37/74 anonim ***** válasza:
100%
Jegyezd meg: nincs olyan hogy selejtes ember. Nem azt mondtam, hogy a csajok tökéletesek, de nem mind teljesen az aminek te gondolod. Adj esélyt a plázacicáknak is...tudod mit, ha van kedved írni, dobj egy mailt. én lány vagyok, 24 éves. Nyugi, csak azért írnánk hogy kicsit megértselek, nem párkeresés miatt...
2011. jún. 21. 15:04
 38/74 napietus ***** válasza:

szerintem se erőltesd, ezzel a hozzáállással csak boldogtalanná tennéd szegény lányt. rá is átragadna ez az életunt, negatív szemlélet.

szóval az a tanácsom, először magaddal békélj meg, helyezkedje el valahol, ne csak élj a világba. nyár van, építőipari, mezőgazdasági és idegenforgalmi főszezon, biztos, hogy egy fiatal ember talál valamilyen munkát. foglalkozz a barátaiddal, emberi kapcsolatok nélkül az ember besavanyodott lesz (de ezt pont Neked nem kell magyaráznom...)

aztán, ha ez megvan, másként látod majd az életet és a lányokat is.

2011. jún. 21. 15:04
 39/74 A kérdező kommentje:
Valami irodai munka kellne,mivel ahhoz van szakmám. Még mindig jobb,mint a forróságban melózni. .ha nem lesz jobb,megyek oda.
2011. jún. 21. 15:12
 40/74 A kérdező kommentje:
Barátaim meg nincsnek. Nincs szükségem hátba támadós,kibeszélős emberekre.
2011. jún. 21. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!