Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek erőltessem a párkeresést, ha az összes csajt elhülyítette a média?
Hát köszi az általánosítást...:D
Képzeld, vannak még normális lányok, minden korosztályban. Csak nyitott szemmel kell járni, és nem csak a neten keresgélni. Szerintem.
17/L
Én pl. értékelem és nagyon is szeretem, nekem egy romantikus séta, közös naplemente nézés sokkal többet jelent, mint mondjuk egy drága ajándék vagy ilyesmi.
Ezzel nem vagyok egyedül, nem tudom, te milyen csajokat ismertél meg... de én nem látom ezt jellemzőnek annyira. Minden lányban benne van a romantika és amíg nem túl csöpögős addig fantasztikus. Főleg, ha már beleszerettél egy férfiba, és azzal pl. naplementét nézni... legszebb:)
Én is köszönöm az általánosítást...
...én speciel értékelném az ilyen dolgokat.
L/18
én is bírom az ilyen dolgokat. Csak úgy sétálni és nézni az eget, naplementét, stb. vagy csak kiülni a szabadba este
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!