Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek erőltessem a párkeresést, ha az összes csajt elhülyítette a média?
Figyelt kérdés
A médiának köszönhetően nincs (vagy csak igen kevés) olyan lány,aki értékeli a naplementében sétálást,meg a többi ronantikus gesztust.2011. jún. 21. 13:16
21/74 anonim válasza:
A "plázacicák" között is vannak jó fejek, szóval nem kéne mindenkit leírnod elsőre :P Én is régen így álltam hozzájuk, de nem szabad :D
22/74 A kérdező kommentje:
Biztos úgy van. De a többség olyan.
2011. jún. 21. 13:55
23/74 anonim válasza:
A nők már csak ilyenek. Az előttem hozzászóló lányok akik megköszönték az általánosítást sem bírják bevallani maguknak mennyire hülyék mert különben nem ezen az átok oldalon vergődnének nap mint nap. Köszönöm (Én csak trollkodni járok ide)
25/74 anonim válasza:
13:57
Hát igen mert gondolom te is egy álompasi vagy mindenki szemében mi? :) Én a normális lányok közé tartozom, viszont a kevésbé..maradjunk annyinál hogy "normális" pasik hajtanak rám mindig vagy épp olyat fogok ki.
26/74 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam álompasinak. De nem is olyannak,akinek ne lenne párkapcsolata egy normális lánnyal.
2011. jún. 21. 14:35
27/74 anonim válasza:
Egy töketlen kis f@sz vagy...
Mialatt itt filozofálgatsz,felszedhettél volna már rég egy szép lányt...
De a te okos fajtád szerintem ki sem mer lépni az utcára,és ajvékolsz itt hogy így meg úgy a média.
28/74 anonim válasza:
Degáz....:DD a két hülye hím itt veri a mellét, hogy így a plázacicák meg úgy...!! Nagy tag fiúk, dobjatok már egy képet magatokról, kérlek! Elsősorban nem a csajokban van a hiba, hanem bennetek! Azért nincs barátnőd mert valami nem stimmel veled. Vagy a külsőddel, vagy a belsőddel. Kérdezz meg pár ismerős lányt (ha vannak ilyenek) hogy ők hogyan látnak téged. Lehet meglepő válaszokat kapsz majd, de hát a kritika építő jellegű-->viseld el és építkezz belőle..:D Aztán még meghallgatnám azt is, hogy számodra mit rejt a 'normális' kifejezés.
29/74 A kérdező kommentje:
"Mialatt itt filozofálgatsz,felszedhettél volna már rég egy szép lányt..." Na,ja. Hol? Diszkóba nem járok. Most,hogy szünet van,nincs suli,így nem nagyon járok el sehova. Pénz nélkül meg hova. Azért a csaj elvárja,hogy fizessek neki valamit.
2011. jún. 21. 14:52
30/74 A kérdező kommentje:
14:47-es. Már korábban kifejtettem,hogy számomra milyen egy normális lány. Keresd vissza.
2011. jún. 21. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!