Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek erőltessem a párkeresést, ha az összes csajt elhülyítette a média?
először is, ha a kiskacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás. másodszor akit a média el tud hülyíteni, az úgy is született, tehát nem kár érte. van még kérdés?
egyébként meg lehet, hogy a lányok szeretnek a naplementében sétálni, de az meg biztos, hogy nem egy nyafka fiúval. szóval nem kéne nyavajogni.
29/N
És akkor már én is megköszönöm az általánosítást...
Ennyi erővel én meg mondhatnám hogy minden pasi olyan idióta mint pl te.
18/l
Nem érdekel ha lepontoztok de tényleg nagyon ritka a normális lány! Most persze írjátok itt hogy általánosítás így meg úgy... Egyébként nem csak a lányokra hanem a fiúkra is ugyanúgy hat az agymosás... Szóval ezért ilyen sok a gyökér, mondjuk az más kérdés hogy te nem fiút akarsz :D
Keresgélj tesó, egyszer találsz valakit, csak nagyon nehéz rátalálni... Az ilyen agymosott hülye tini p*icsákat, meg hasonlókat dugjad meg :D Másra nem jók már nem azért... Nagyrészük késöbb sem lesz jó semmire már bocsi... Nekem van olyan haverom, aki 23 éves a barátnője is ennyi idős, most költöztek össze nem rég, de a csaj nem melózik és még főzni sem tud... Na vágod, ez a csaj milyen lehetett 16 -17 évesen?? Kb olyan aki miatt csak nehezebb normális csajt találni...
Szóval ne add fel! Majd találsz valakit, lehet hogy nem is keresed egyszer csak felbukkan. Velem is ez volt. Azóta minden jó minden szép.
Na sok sikert!! ;)
Mondjuk a kérdésedre válaszolók kb. 80%-a valószínűleg ilyen, a leírásuk alapján. Én is kivételnek tartom magam, bár tulajdonképpen nem látom, hogy nálad mi számít annak...Elvégre te mindenkiben csak az agymosott p*csát látod...:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!