Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek erőltessem a párkeresést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek erőltessem a párkeresést, ha az összes csajt elhülyítette a média?

Figyelt kérdés
A médiának köszönhetően nincs (vagy csak igen kevés) olyan lány,aki értékeli a naplementében sétálást,meg a többi ronantikus gesztust.
2011. jún. 21. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 napietus ***** válasza:
68%

először is, ha a kiskacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás. másodszor akit a média el tud hülyíteni, az úgy is született, tehát nem kár érte. van még kérdés?

egyébként meg lehet, hogy a lányok szeretnek a naplementében sétálni, de az meg biztos, hogy nem egy nyafka fiúval. szóval nem kéne nyavajogni.

29/N

2011. jún. 21. 13:31
 12/74 anonim ***** válasza:
46%

És akkor már én is megköszönöm az általánosítást...

Ennyi erővel én meg mondhatnám hogy minden pasi olyan idióta mint pl te.

18/l

2011. jún. 21. 13:33
 13/74 anonim ***** válasza:
52%

Nem érdekel ha lepontoztok de tényleg nagyon ritka a normális lány! Most persze írjátok itt hogy általánosítás így meg úgy... Egyébként nem csak a lányokra hanem a fiúkra is ugyanúgy hat az agymosás... Szóval ezért ilyen sok a gyökér, mondjuk az más kérdés hogy te nem fiút akarsz :D

Keresgélj tesó, egyszer találsz valakit, csak nagyon nehéz rátalálni... Az ilyen agymosott hülye tini p*icsákat, meg hasonlókat dugjad meg :D Másra nem jók már nem azért... Nagyrészük késöbb sem lesz jó semmire már bocsi... Nekem van olyan haverom, aki 23 éves a barátnője is ennyi idős, most költöztek össze nem rég, de a csaj nem melózik és még főzni sem tud... Na vágod, ez a csaj milyen lehetett 16 -17 évesen?? Kb olyan aki miatt csak nehezebb normális csajt találni...

Szóval ne add fel! Majd találsz valakit, lehet hogy nem is keresed egyszer csak felbukkan. Velem is ez volt. Azóta minden jó minden szép.

Na sok sikert!! ;)

2011. jún. 21. 13:35
 14/74 anonim ***** válasza:
50%
De amúgy igazad van...minek erőlteted, ha csak a rosszat látod a csajokban?
2011. jún. 21. 13:36
 15/74 A kérdező kommentje:
Én ezt látom,mert ez a valóság.
2011. jún. 21. 13:38
 16/74 A kérdező kommentje:
13:33-as! Én nem vagyok idióta,csak eztm látom. Az utcán egy csomó plázacicát látok,egy normálisat keveset.
2011. jún. 21. 13:40
 17/74 anonim ***** válasza:
Maximum a te valóságod. Ha nem vagy képes meglátni a kivételeket, akkor bizony fölösleges keresgélned, vagy várakoznod, mert nem fog rád találni a szerelem.
2011. jún. 21. 13:40
 18/74 A kérdező kommentje:
Vannak kivételek? Mégis hol? :S
2011. jún. 21. 13:41
 19/74 anonim ***** válasza:
46%

Mondjuk a kérdésedre válaszolók kb. 80%-a valószínűleg ilyen, a leírásuk alapján. Én is kivételnek tartom magam, bár tulajdonképpen nem látom, hogy nálad mi számít annak...Elvégre te mindenkiben csak az agymosott p*csát látod...:D

17/L

2011. jún. 21. 13:42
 20/74 A kérdező kommentje:
Így legalább pozitív lesz a csalódás,ha kiderül,hogy nem az. Normális lány számomra az,aki kedves,okos,lehet vele társalogni mindenféléről,meg nem az ember pénzére hajt. Ja,és nem kell,hogy bombázó legyen. Ha az arca szép,akkor az már megfelel. Szóval nem vagyok nagyigényű. Tisztában vagyok vele,hogy egy bombanőnél sosem lenne esélyem,így azoknál nem is próbálkoznék.
2011. jún. 21. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!