Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok a rosszfiúkra buknak, akkor az úgynevezett jó fiúk már nem is kellenek senkinek?
Nekem még nincs nagy tapasztalatom, de én idáig mindig olyan pasival voltam/vagyok akinek zuros ugyei vannak.
De engem ebbol kihagy sot ha kérném se hagyná h belefolyak. A másik az a pasi aki feszeng nem kelt jó benyomást bennunk igy hát ezért már nem is ugy foglalkozunk veluk mint potenciális jeloltekre hanem ugy h ,,szegény-én ugy sajnálom,, v h ,,de ari nézud már,, v h ,,uristen tunjunk innen,, na ilyeneket hallottam már a csajoktól a kornyezetembe. Minden nonek aki nem a papucsra bukik aki mindent az égvilágon egy csettintésre megcsin, azok akik nem erre vágynak azoknak határozott férfi kell de a legfontosabb h oszinte légy. Szóval jó tanács az h határozott fellépés nem azt jelenti h ,,szia cica itt az autom hátul elférunk,,! Hanem ha látod h tetszel neki v ha téged figyel akkor bátran szólitsd le a csajozós szoveget meg persze valami fiútól kérj mert én ilyet nem took.
19/L
jah és még valami ha általánosítod a csajokat ahogy olvastam az elozobe akkor sose lesz barátnod, mert azt a csajt akit teszeretnél nem fogod egyik pill. a másikra megtalálni elotte még sok mindent meg kell tanulnod tudom fiatal vagyok énis de hidd el van tapasztalatom és énis már találkoztam olyan pasival sot nem is egyel aki nem érdemelte meg az érzéseimet de szerencsére hamar rájottem h kik is ok valójában oszintén nem egy aki csak szexért járt velem mert nem nézek ki rosszul persze egyik se kapot meg. Igy hát hamar véget értek. Most viszont olyan 3éves kapcs vagyok ahol hosszu ido után beadtam a derekam és nem bántam meg sot még azt sem h azokkal az idiotákkal találkoztam mert nekik is koszonhetem h ma ez nekem van mert a tapasztalatok által lettem az aki ma vagyok!
Hidd el az eszed mindig jot diktál a szíved csalóka!
" Azért sztem meglátszik hogy a válaszadók legalább felének fogalma sincs arról. hogy milyen amikor senkinek se kellesz. Ez nem függ attől h van e önbizalmad vagy mit csinálsz. "
De, attól függ.Esetleg próbálkozzál olyan csajnál aki csendes, rendes.Ismerek olyan nőket, akiket nem érdekelt abszolút a kinézet, igaz ők se voltak túl szépek.Nincs olyan, hogy senkinek se kellesz, olyan viszont van, hogy annak nem kellesz aki neked kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!