Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok a rosszfiúkra buknak, akkor az úgynevezett jó fiúk már nem is kellenek senkinek?
Na látod, inkább ezzel kéne foglalkozz, ilyen kérdéseket kéne kitenni a gyk.-re.
Adhatok pár tanácsot, most elkezded és sose állsz le vele.Az önbizalmat nap mint nap kell épiteni.Van úgy, hogy nekem sincs önbizalmam, a lényeg hogy teszek érte mindig hogy legyen.
1. ahogy Csernus Imre mondaná, az önbizalmat abból szerzed, ha olyan dolgokba mész bele, ami kihivást jelent, amitől félsz.Ha leküzdöd a félelmeidet, rájössz hogy nem is volt mitől félni és máris jelentősen felpumpálodott az önbizalmad.
Lehet válogatni, de te tudod a félelmeid.Nálam ezek voltak: extrém sportok, egyedül elindulni más országba üdülni, egyedül lenni, barátnő nélkül huzamosabb ideig és mégis élvezni az életet stb.).Hatalmas önbizalmat adtak nekem ezek a dolgok.
2. fejleszted magad(sportolsz,olvasol könyveket,fejleszted a kommunikácios készségedet azzal ha nyitsz emberek felé, akikkel nincsen semmi romantikus szándékod, fel is lazulsz ebben a folyamatban)
Én csak adtam pár példát.Te kell megtaláld magadnak a megfelelő önbizalomgerjesztő dolgokat.
Azt gondolom, hogy egy kis környezetváltozás mindenkit megváltoztathat ilyen szempontból. Én mindig bolondos voltam, jó kedvü, még akkor is ha valami nagyon fájt :( de van egy nagyon jó barátnöm, akivel 8 évig egy osztályba jártam és nem is ismertem, s egy suliba járunk egy osztályba ismét, és annyira megváltozott, belevaló lett nagyon... Nem arról van szó, hogy rossz... csak már beszél, és élvezi az életét... pasik meg ragadnak rá :)
Lehet egy kis változás neked is sokat tenne :)
Hogyne kellenenk? Tobb dologra is:
1. az o vallukon nyavalyognak hogy a rosszfiu osszetorte a szivuket, es amig nem talalnak egy uj rosszfiut addig annak a szerencsetlennek huzzak az agyat (mas testreszehez nem nyulnak)
2. kihasznalni lehuzni mikozben valami rosszfiuval csaljak.
"1. az o vallukon nyavalyognak hogy a rosszfiu osszetorte a szivuket"
-mert hagyod a te válladon nyavalyogni és nem mondod meg a szemébe határozottan, hogy mit gondolsz erről az egészről
"2. kihasznalni lehuzni mikozben valami rosszfiuval csaljak."
- mert hagyod magad...kihasználni csak azt lehet, aki engedi.
Úgyhogy rajtad áll, hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!