Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy akkor jött az úgynevezett nagy Ő amikor a legmélyebb ponton voltatok?
Figyelt kérdés
1-2 ilyen történet érdekelne hogy kinek mi volt és ha pont vége van egy kapcsolatnak akkor mikor érdemes e belemenni újba? kinek milyen története van amit megakar osztani :) 23/f2011. aug. 4. 05:42
1/6 anonim válasza:
engem a "nagy Ő" akkor hagyott el mikor a legmélyebb pontom voltam . másfél éve nincs senkim . félek egy új kapcsolattól :(
3/6 Smartguy86 válasza:
Akkor talán mégse ő volt a nagy Ő... De ha félsz, akkor sose fogod megtalálni.
4/6 anonim válasza:
Aham, éppen gyászoltam és az nap találtam meg a nagy Ő-t.
Csak lenyomtam a shiftet meg a kis ő-t és meg lett a nagy Ő.
5/6 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyen.
Tavaly nagyon mélyponton voltam egy srác miatt, mert durván dobott, és nem jött a nagy Ő. Akkor sem, és még most sem. :/
22/N
6/6 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:50
de nekem ő volt. sajna én nem voltam az neki :S. ő dobott attól lehetett nekem a nagy ő . minden jó volt vele :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!