Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta már a párjánál az úgynevezett "gumikötél effektust? "
Lassan 3 éve vagyunk együtt,és elég sokat vagyunk együtt,szinte minden szabadidejét velem tölti ha épp nem dolgozik.
Minden szép és jó,imád engem,de egyszer csak egyik napról a másikra eltávolodik tőlem,nem is beszélünk,ha én nem keresem,és ha beszélünk is,olyan nemtörődöm.Én persze pánikba esek,és hívogatom,és ezzel csak még messzebb menekül,pedig tudom hogy ezzel nem teszek jót neki ha zaklatom.Megkérdezem mi baja,erre nem tudja megmondani,és olyan egyszavas válaszokat ad.Utánna ha hagyom egy kicsit,akkor teljes erőbedobással rám száll,ölelget,csókolgat."Visszapattan"hozzám.De miközben távol van én a poklok poklát élem meg,mert nem tudom mi baja van,félek hogy szakít velem,pánikolok...Pedig tudom hogy minden rendben lesz mégis pánikolok...És ezt kb kéthavonta....Mással is előfordult már ilyen?És ha igen akkor hogy kezelte ezt a helyzetet? Normális válaszokat kérek!
Köszi (L/19)
keresd meg a szétélvezéstől elposszant guminőjét, tekerd a nyaka köré, és azt használd pórázként!
Most már biztosan hű kutyusod lesz, ha szereted az anumálszexet.
Normális válaszokat kértem,nem alpári beszólásokat,ha valakinek ez nem tiszta akkor nem kell kommentelni feleslegesen.
Kösz
Szia! Mi ezt 5éve játsszuk kb.igaz azért nem az össze szabadidejét tölti velem ,de volt úgy hogy szerettem volna vele találkozni ő meg azt mondta hogy nem mert most egyedül akar lenni.Tudom hogy rossz a bizonytalanság,hogy nem tudod hogy mi a baja,én ilyenkor az anyósommal beszéltem és a végére együtt szidtuk a párjainkat.
Beszéld meg vele azt hogy ne az összes szabadidejét töltse veled hanem legyen egy egyensúly mert szerintem ő is úgy lehet mint az én barátom,kell néha neki egy kis magány,neked ezt meg el kell fogadnod.
Remélem tudtam segíteni!
L/19
19 évesen az ember nem lehet szerelmes? Nem minden fiatal lány olyan lotyó,hogy minden héten más pasija van.
A másik értelmes kommentelőnek meg üzenem,hogy kétlem hogy "unná a banánt" mert a csillagokat is lehozná nekem,ha épp mélyebb a kapcsolatunk.És megadtam neki a választást,hogy menjen ha akar,mégis foggal körömmel ragaszkodik hozzám.
nem neked szólt az anyósós kommentem..
egyébként én is 19éves lány vagyok,fél éve vagyok együtt a barátommal,és szerelmes vagyok! de amíg nem a férjem,eszem ágában sincs azt mondani az anyukájára h az anyósom,meg h vele szidjuk a párjainkat...ne akarjunk már 30évesnek tűnni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!