Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is tapasztalta már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta már a párjánál az úgynevezett "gumikötél effektust? "

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyunk együtt,és elég sokat vagyunk együtt,szinte minden szabadidejét velem tölti ha épp nem dolgozik.

Minden szép és jó,imád engem,de egyszer csak egyik napról a másikra eltávolodik tőlem,nem is beszélünk,ha én nem keresem,és ha beszélünk is,olyan nemtörődöm.Én persze pánikba esek,és hívogatom,és ezzel csak még messzebb menekül,pedig tudom hogy ezzel nem teszek jót neki ha zaklatom.Megkérdezem mi baja,erre nem tudja megmondani,és olyan egyszavas válaszokat ad.Utánna ha hagyom egy kicsit,akkor teljes erőbedobással rám száll,ölelget,csókolgat."Visszapattan"hozzám.De miközben távol van én a poklok poklát élem meg,mert nem tudom mi baja van,félek hogy szakít velem,pánikolok...Pedig tudom hogy minden rendben lesz mégis pánikolok...És ezt kb kéthavonta....Mással is előfordult már ilyen?És ha igen akkor hogy kezelte ezt a helyzetet? Normális válaszokat kérek!

Köszi (L/19)

2010. szept. 3. 10:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én hasonlót játszom egy lánnyal, viszont ő jóval fiatalabb, mint te és még nem jöttünk össze. Mikor próbálkozok, nem különösebben "tetszik" neki, mintha észre sem venné. Ha nem szólok hozzá, van úgy, hogy magától megölel stb. Tehát nem küld egyértelmű jeleket, hasonló dolog, mint veletek... Nem merek bepróbálkozni nála, úgy, hogy nem tudom, hogy szeretné-e ő is. (Hogy miért nem merek ennél a lánynál, az most mindegy, nem kiskorú amúgy.) Gondoltam arra, fiatal és ezért, plusz én már veled egyidős vagyok a lány sokkal fiatalabb, vagy nem tudja, hogy mit is akar, azért az ok miatt amiért én sem merek próbálkozni nála komolyabban. Lehetséges, hogy a barátodnál is ez a helyzet, hogy nem tudja már, hogy mi legyen, de ne legyen igazam. Lehet, hogy gondolkodik és mikor "eltávolodsz" tőle, azért kapálózik, mert nem akarja, hogy ott hagyd, míg el nem dönti, hogy mi legyen. Lehet, hogy túl jó vagy vele, nem érzi szükségesnek, hogy törődjön veled, mert azt érzi rajtad, hogy megkapsz mindent tőle, mikor meg durvább vagy vele azért kedveskedik, mert azt hiszi, hogy nem kapod meg tőle a megfelelő kedvességet. Attól is függ, hogy kíván-e vagy sem, lehet, hogy egyszer be van indulva akkor nyomul, amikor meg nem akkor nem. Bár ugyan ilyen lenne velem a fentebb említett csaj, mert könnyebben tudnám, hogy miért ilyen, de ő 10 percenként válogat, kedves, akar, aztán nem. Ő teljesen az ellentétem, lehet ezért is vonz annyira, megőrülök egész nap ezen agyalok, már lassan szerelmes is leszek én hülye. Beszélni fogok vele, ha nem változik a helyzet, és neked is azt javaslom, hogy őszintén beszélj a barátoddal. Nem 1-2 napja vagytok együtt, ez már nem arról szól, hogy ki kell találni a másik mit érezhet...
2010. szept. 3. 11:46
 12/23 anonim válasza:

Megtalálod a választ ebben a könyvben, és még nagyon sok hasznos tanács a párkapcsolattal kapcsolatban:

Dr John Gray: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek

2010. szept. 3. 12:00
 13/23 IQnindzsa ***** válasza:
Hat... lehet ,hogy durvan mellefogok de nem tartom kizartnak ,hogy masfele kacsintgat. Esetleg olyankor kicsit 'belezug' valakibe. Ott jar az esze... Aztan vagy nem jon ossze semmi vagy csak eszhez ter es olyankor 'pattan vissza'. En erre gondolok. Nem cselekedetben hanem fejben, megcsal.
2010. szept. 3. 12:06
 14/23 anonim ***** válasza:

keves az ilyen lany de orulok h a baratnomon kivul is van:D

hat sajnos nem tudom megmondani mitol van ez en sose nem csinaltam ilyet mivel igyis keveset tudunk talalkozni aztan meg ki akar meg veszekedni vagy eltavolodni a masiktol eszem agaban sincs:P

lehet h megunta vagy nem tudom aztan meg mikor kedve tamad akkor neked "ugrik" :)

18/F

2010. szept. 3. 12:14
 15/23 anonim ***** válasza:
általában egy pasi akkor hideg, amikor ott van a nő kéznél és akkor kezd udvarolni, amikor fél, hogy elveszíti
2010. szept. 3. 12:48
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem "ma 12:06" ha nem is melléfogott, de nem jó nyomon indult. Nem látom valószínűnek, hogy más lenne a kapcsolatban, csak egyszerűen bevett szokás, hogy minden kapcsolati problémát félrelépésnek tudnak be egyesek, és hogy a porbléma a "külső személy" megszűntetésével vagy a pasi "átnevelésével" (vagyis hogy ne legyen hűtlen) megoldható. Az sokkal inkább lehetséges, hogy kötődik hozzád, de valahol unja is a kapcsolatot, vagy valahogy "nem térülnek meg" a "befektetett" érzelmei. Ez a hullámzás arra jellemző, mint amikor valaki vívódik, hogy tényleg az a kapcsolat kell-e neki vagy sem, és egyszer elbizonytalanodik, máskor meggyőzi magát, vagy meggyőzi őt valamilyen tapasztalat. Nekem is volt ilyen: 2 évig! Legbelül éreztem, hogy nem az a lány kell, akivel együtt vagyok, mert nem azt kapom, amit szeretnék, de helyette kaptam olyat, ami valahol kárpótolt, de mégsem egészen. Kérdezd meg tőle, hogy mennyire tart Téged ideálisnak olyan szempontból, hogy a testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt társának tekint-e. Tartalmasnak tartja-e az együttléteiteket mindhárom szempontból? Szex és lelkizés mellett a szabadidőtöket el tudjátok-e tölteni tartalmasan? Az is egy hasznos kérdés, hogy mielőtt ismertétek egymást, ő milyen párra vágyott? Olyanra, mint Te vagy másmilyenre? Ha másmilyenre, miért választott Téged? Ha én ezekre a kérdésekre őszintén feleltem volna magamnak az elején, akkor nem húztam volna le 2 évet abban a kapcsolatomban "feleslegesen". 24 F
2010. szept. 3. 12:48
 17/23 anonim válasza:

Egy cipőben jáunk én pontosan ugyanezt érzem. Szerintem attól lehet, h a te barátod is hangulatember és néha szüksége van arra, hogy egyedül legyen és épp ne veled foglalkozzon, vagy nem tudom...szóval szerintem ezt nem tudatosan csinálja, csak egyszerűen ilyen. Én is ezen rágódom már mióta.

Most azt a stratégiát követem, hogy ha ő eltávolódik én is ezt teszem, és akkor elkezdi érezni a bizonytalanságot és rögtön visszavált.

Várom én is a jó tanácsokat... :)

Ja és ha megkérdezem, hogy mi baja azt mondja, hogy semmi és nincs rossz kedve...:S

2010. szept. 3. 12:55
 18/23 anonim ***** válasza:

11:14-nek

Mindenki más felfogású és beállítottságú,nekem már nagyon sokan mondták hogy túl komolyan gondolkozok,nem tehetek róla!

Egyébként meg párommal már együtt élünk és közös jövőt tervezünk...egyéb részletekbe nem megyek bele inkább...

2010. szept. 3. 12:56
 19/23 anonim ***** válasza:
11:04-es voltam
2010. szept. 3. 12:56
 20/23 anonim ***** válasza:
"ma 12:55" Valamilyen szintű hullámzás belefér, de én nem tartom megoldásnak azt, ha a bizonytalansággal ráncigálja vissza valaki a párját a kapcsolatba. Nem egészséges, ha a bizonytalanságtól való félelem tart össze két embert. Egy jó kapcsolatban szerintem mindkét félnek tudnia kell, hogy a másik szereti, még a hullámvölgy alján is. Szóval szerintem Te is gondolkodj, hogyan és miért vagytok együtt...
2010. szept. 3. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!