Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Spermával kapcsolatban van valaki, aki esetleg tapasztalta azt, hogy a füves cigi vagy a cigarettázás megváltoztatja az ízét?
Öhm... negatív irányba...
A barátom időközben (hónapokkal ezelőtt) kezdte el mindkettőt és nem tudom, hogy csak én képzelem e bele, hogy keserű, kellemetlen íze van vagy tényleg ezek okozzák e? Éveken át egyszer sem jutott eszembe, hogy rossz íze lenne, csak ezért kérdem.
Köszönöm a válaszokat
Persze, hogy megváltoztatja! Nem mese, és nem csak viccből modogatják, hogy a dohányzás egy csomó káros anyagot juttat a szervezetbe. Ezek aztán a keringéssel minden egyes sejthez eljutnak...
Egyébként, nem csak az íze lesz rosszabb, hanem a "minősége" is. A dohányzás ugyanis a nemzőképességet is csökkenti.
"Miert kattana be kislanyom?....Ha hetente egyet elsziv akkor egeszsegere,inkabb mint minden hetvegen reszeg legyen,aztan masnapos."
Persze, azt kívánja, hogy nyeld le, vagy egyéb, és te nyugodtan elszívhatsz heti egyet. Hát hogyne. Nyugodtan szívja el azt, ha nem kívánja tovább a lenyelést. Mivel nekem nem ízlik ezáltal a spermája. Én tegyem meg annak ellenére, hogy zavar, de ő ne tegyen azért, hogy "jobb" íze legyen, és nem cigizne. Hol itt a kompromisszum, ha már nem tudja lerakni az a heti egyet sem? (de gondolom amúgy többet szív) Sehol. Úgy gondolom valamit valamiért. Nekem nagyon nem ízlik az íze, de így jobban szereti, tehát megteszem, mert képes vagyok rá(valaki nem képes rá). De ha tud azért tenni, vagy abba tudja hagyni valami hülye szokását, ahhoz, hogy nekem könnyebb legyen(mivel magamtól nem nyelném le, csakis a kívánságára) "elvielni", akkor miért ne tenné...
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy meg kéne kérnem, hogy hagyja abba mindkettőt, de sajnos nem tudom, hogyan mondjam neki. Elég nehéz időszakon megy most át, és ezekbe menekül:( Folyamatosan azon agyalok, hogyan segítsek neki, de nem találok választ. Viszont az biztos, hogy egy életen át nem szeretném ezt a keserű ízt nyeldekelni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!