A kipufogóvég megváltoztatja az autó hangját? Nem sportdobra gondolok hanem csak a végre.
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 14:50
2/8 anonim válasza:
Nem, nem tudja megváltoztatni. A kész, hangolt rendszerre húzod fel kívülről, a gáz áramlásába nem szól bele, vagyis a hangot sem módosítja.
3/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A kipufogóvég csak optikai elem. Maga a kipufogó dob ami a hangért felelős.
4/8 anonim válasza:
Még a sportdóbtól sem biztos hogy hangosabb lesz a kocsid. Én nemrég cseréltem le a gyárit mert elrohadt az évek során. Felraktam egy sport dobot de direkt olyat vettem amitől nem lesz olyan brutális hangja. Kicsit mélyebb lett és így pont jó.
Kipufogó véget venni meg teljesen felesleges sztem.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2011. okt. 19. 16:35
6/8 anonim válasza:
Ezzel vitatkoznék egy igényes véggel (nem tescos szar) szebben néz ki az autó a gyári kipufogóval, főleg mivel jópár autó gyári kipufogó vége igen ocsmányul néz ki.
7/8 anonim válasza:
Én az egésszel vitatkozom. Egy barátom csak egy csinos ovál véget tett fel a kocsijára, tutkón semmi dob csere. A vég perforált belsővel van, és az autónak nem lett nagyobb hangja, de ami volt az kis kellemes buborgós lett. szóval nem olyan rossz az sem, ha csak annyit tesz rá valaki.
8/8 anonim válasza:
változtat, eleve bármit a végéhez teszel már változtat, a vég is változtat rajta. Tegyél valami mást oda azzal észreveszed hogy változik a hangja. Egy Jó vég is változtat. De egy sörösdoboz vagy bicikli gumi belső is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!