Ha parkolás közben úgy húzok meg egy autót, hogy az autó saját maga parkol be (pl. :rosszul becsüli fel az autó a távot), és tanúm is lenne rá, akkor ki a hibás, a cég vagy én? Nem koccantam, csak kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
Nem koccantam,csak kíváncsi vagyok,de lehet hogy hülyeség az egész kérdés.
Válaszaitokat köszönöm!
2011. okt. 29. 23:11
1/9 anonim válasza:
Az én szemszögemből te..
:P És már mennék is a láncfűrészért a csomagtartómhoz!! XD
2/9 anonim válasza:
Annak a szempontjából akinek kárt okoztál, tökmindegy, hogy milyen körülmények között okoztad. Ő neki veled szembe lesz kárigénye...mert neked akkor is lehetőséged van beavatkozni a rendszerbe, ezzel elkerülni a károkozást.
3/9 anonim válasza:
Saját maga nem parkol be, mert a gázt-féket te kezeled. Innentől fogva nincs kérdés, de amúgy is a te felelősséged lenne, az is olyan mintha hagyod a lejtőn legurulni a kocsit.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!De tudok olyanról is ami a gázt-féket is kezeli.
2011. okt. 29. 23:39
5/9 anonim válasza:
A másik kárát mindenképpen te fizeted a biztosítódon kersztül, aztán ha gondolod beperelheted az autógyárat és követelheted tőle az összeget, meg a saját autódban keletkezett kárt.
6/9 Shai-Hulud válasza:
Annál a rendszernél is közbeavatkozhatsz, ez MINDEN automatikus rendszernél KÖTELEZŐ.
Azaz a felelősség egyértelműen a tiéd.
Pedro
7/9 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!
2011. okt. 30. 18:59
8/9 Atyec válasza:
Tanuljál meg inkább vezetni! Ja, és leparkolni. Te mazsola.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem a véleményedre voltam kíváncsi.. Amúgy meg kíváncsi voltam hogy ki a hibás, mert tervezem egy bizonyos típus vásárlását amiben ez benne van..
2012. máj. 20. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!