Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta már a párjánál az úgynevezett "gumikötél effektust? "
Lassan 3 éve vagyunk együtt,és elég sokat vagyunk együtt,szinte minden szabadidejét velem tölti ha épp nem dolgozik.
Minden szép és jó,imád engem,de egyszer csak egyik napról a másikra eltávolodik tőlem,nem is beszélünk,ha én nem keresem,és ha beszélünk is,olyan nemtörődöm.Én persze pánikba esek,és hívogatom,és ezzel csak még messzebb menekül,pedig tudom hogy ezzel nem teszek jót neki ha zaklatom.Megkérdezem mi baja,erre nem tudja megmondani,és olyan egyszavas válaszokat ad.Utánna ha hagyom egy kicsit,akkor teljes erőbedobással rám száll,ölelget,csókolgat."Visszapattan"hozzám.De miközben távol van én a poklok poklát élem meg,mert nem tudom mi baja van,félek hogy szakít velem,pánikolok...Pedig tudom hogy minden rendben lesz mégis pánikolok...És ezt kb kéthavonta....Mással is előfordult már ilyen?És ha igen akkor hogy kezelte ezt a helyzetet? Normális válaszokat kérek!
Köszi (L/19)
Ez nálunk is előfordul ,konkrétan nálam (lány vagyok) akkor jön az,hogy "nincs kedvem veled beszélgetni",most "inkább ne találkozzunk"...és indok pedig nincs rá hogy miért,néha még én is elcsodálkozom magamom :P:).Hozzá teszem,hogy nagyon szeretem a páromat,mindent megtennék Érte.
Szóval szerintem amikor a bújós időszakban van és nincs feszültség, finonam vezesd rá erre a dologra.
Sok sikert! :)
egyszer ölelésre vágyunk, máskor egy kis egyedüllétre
ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!