Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok a rosszfiúkra buknak, akkor az úgynevezett jó fiúk már nem is kellenek senkinek?
Hüha, az örökös téma.Attól függ, hogy nézel ki.Én például a jófiú benyomást kelltem a nőkben, de mellette még laza vagyok és vicces, öltözködöm,járok partizni és 50%ban tudom, hogy kell egy nővel bánni, a többi csak tapogatozás a sötétben(most ilyen pua meg alfihim dolgokra gondolok).
A jófiúk kellenek, de inkább azoknak akik már úgy kiélték magukat, hogy már elegük van az egészből és jó lenne egy biztonságos faszi mellettük.
Mi értesz jófiú alatt?
feszengő, zárkózott és elvárja h a nők udvaroljanak neki?
"A második is bizonyítja, jófiú akkor fog kelleni a lánynak, ha házasodni akar és kell 1 papucs aki felneveli a gyereket."
Mióta papucs az, aki felnevel egy gyereket????
Nem ez lenne a férfi dolga?
Vagy ha a férfi már csinál valamit, az már automatikusan "papucs" lesz???
Baz+ milyen hülye vagy...
Jófiú vagyok, mégse kellek senkinek. Pedig nem mondanám magam olyannak, mint aki lemegy a bányába és feljön a bányarém (mert azt hiszi váltás van).
:(
A lányok egyáltalán nem buknak a rosszfiúkra. De a jófiúkra sem.
A lányok csakis kizárólag a szemetekre buknak. Akik szr.ba sem veszik őket, de szépen vetítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!