Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok a rosszfiúkra vagy a jófiúkra
buknak inkább? (21/F)
Bingó!
Meg mert azt hiszik, hogy az illető majd az ő kedvükért "megjavul".
Amúgy azért, mert a jófiúk NEM kezdeményznek, a rosszfiúk meg nagyon tudnak udvarolni. Ennyi a titok.
2011. febr. 28. 09:18
Én inkább a jófiúkra bukok! :) EZ VAN!!! :) :D
2011. febr. 28. 09:19
3/14 A kérdező kommentje:
:D. Én mondjuk jófiúnak tartom magam (úriembernek de en vegyétek nagyképűségnek), és találtam is barátnőt, csak érdekelt hogy mi az oka annak hogy a nők inkább a rosszarcokat választják. Amúgy én mertem kezdeményezni, nem riadtam vissza, nem görcsöltem. De nem leszek rosszfiú ezután sem, ha esetleg szakítanánk( bár ez ne legyen a közeljövőben), mert aki moslék közé keveredik azt megeszik a disznók.
"Amúgy azért, mert a jófiúk NEM kezdeményznek"
A jófiú nem egyenlő a gyáva nyuszival :P
2011. febr. 28. 09:47
Szerintem nem a kezdeményezésen van a hangsúly, hanem annak minőségén arról nem is beszélve hogy a "jófiúkat" általában különösebb magyarázat vagy szó nélkül otthagyják vagy bekerül a barát zónába ami szintén egy illúzió mert a lényeg az hogy nem hiányzol az életéből egyáltalán, és ha keresnéd akkor meg meg-kapnád hogy "megegyeztünk"...
2011. febr. 28. 11:22
Csak egy jó tanács: ne nézd le ennyire embertársaidat. Ellenszenves. Sose kezdenék egy ilyen pasival (lásd a disznós hasonlat, mellesleg nem moslék, hanem korpa, de midegy). Ez nem egy jófiús tulajdonság.
2011. febr. 28. 11:27
7/14 anonim válasza:
Rossz fiú: felidegesíti a csajt az udvarlási szokásával,kicsit bunkózik is, a csaj ideges, de tetszik neki h a pasi ilyen határozott. Megfogja a csajt ezzel és a csaj tart a kapcsolattól.
Jó fiú: Nyal, ezerrel. Eljátsza Rómeót. Virít róla hogy em őszinte azzal h folyton istenit. A csajoknak nincs szükségük lábtörlőre. Így ha mégis .. akkár folyton bele törlik a lábuk, ők irányítanak.
2011. febr. 28. 11:32
8/14 anonim válasza:
Legyen a kettő között. Az elején legyél elérhetetlen, ezzel megfogod a csajt. De e mutass sokat, h ne érjen be veled.
2011. febr. 28. 11:33
én nem tudom,hogy ti honnan szeditek ezeket a baromságokat.
én mindíg másképp csináltam,és be is jött.a lányokkal szemben egész rendesen viselkedem,az életben meg nagy zsivány vagyok.mások által kitalált dolgokat követtek.tényleg ennyire nem vagytok képben?
2011. febr. 28. 11:43
2011. febr. 28. 11:45
Kapcsolódó kérdések: