Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolgot tettem?
Elmondom a helyzetet: 18 éves srác vagyok. Eddig még soha nem volt semmiféle kapcsolatom egyetlen lánnyal sem, ami már hihetetlen mértékben zavar. Nagyon kívánom (kívántam) azt, hogy legyen végre egy barátnőm... Különböző okok miatt egyébként vannak sajnos komplexusaim is, amik eléggé megnehezítik az életemet, így nem vagyok egy egyszerű eset. Kifele azonban mindig vidámnak, jó fejnek tudom magamat mutatni.
Most azonban összejöttem végre egy fiatalabb lánnyal. Életemben először sikerült ez. Ami miatt most lelkiismeret-furdalásom van, az az, hogy úgy érzem, ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani és sokat gondolkoztam azon is, hogy belemenjek-e. Van pár dolog, ami számomra nem teljesen felel meg benne, amik miatt úgy érzem, nem igazán illünk össze, viszont igyekszem figyelmen kívül hagyni ezeket. Csak hát...
Csak szüntelenül attól félek, hogy amit most teszek vele, az kihasználás. Kérlek ne vessetek meg ezért, egyszerűen annyira nem megy ez nekem, annyira vágytam már a csókra, valakinek az elismerésére, arra, hogy legyen valakim... 19 leszek lassan, mint mondtam, nincs még tapasztalatom, és nem is volt kilátásban semmi, mert egyszerűen más lányok, akiknek udvaroltam nem vesznek észre...
Szerintetek rosszul tettem, hogy most úgymond "megalkudtam", azért, hogy tapasztalatot szerezzek, és próbálkozzak? Szemét vagyok?
Ne sajnáltasd magad, fiatal vagy még, semmiről nem vagy lekésve.
Azt hiszed te vagy az egyetlen 18 éves, aki tapasztalatlan és magányos? Dehogyis. A világ tele van velük. Itt is mennyi ilyen kérdés van.
Szerintem elméletileg nem szép dolog amit csinálsz. Gyakorlatilag ez attól függ, hogy a lány mit gondol a kapcsolatotokról. Lehet ugyanazt mint te, és akkor minden oké, szerezzetek tapasztalatot egymásnak köszönhetően.
Ha viszont a lány odavan érted, és tök komolyan gondolja, akkor vigyázz vele, inkább minél előbb légy vele őszinte. Megérdemli.
Én 21 voltam, amikor először összejöttem egy fiúval, és nagyon nagyon örülök, hogy kivártam. Úgy érzem megkaptam a jutalmamat, és nagyon megérte.
Persze férfiak mások, ők nehezebben tartóztatják meg magukat.
Na, egy szó mint száz, minden attól függ, hogy a barátnőd mennyire gondolja ezt az egészet komolyan.
Nem dagadt. A második mondatodat meg nem igazán értem.
"Ne sajnáltasd magad, fiatal vagy még, semmiről nem vagy lekésve. "
Ne haragudj, de ezzel sosem voltam kisegítve.
Nézzük belső szempontjából: normális, ritka értelmes gyerek vagyok (tudom, mennyire egoistán hangzik, de hidd el, erről szó sincs. Az önbizlmam a béka segge alatt van. Amit írok, a környezet visszajelzései alapján írom... nem mintha amúgy sokra mennék az agyammal.), nagyon jó tanuló, mindig nagyon okos voltam, kiskoromban is nyertem sorra a tanulmányi versenyeket. Érett is vagyok, és anyukámmal való kapcsolatomnak köszönhetően nagyon-nagyon érzékeny is. Olvastam pszichológiai-filozófiai könyvekből sokat, ismerem az emberi természetet, a világ működését. Sokszor van olyan, hogy ha valaki "beolt" suliban, azon ott csak röhögök, és lehet, hogy tök érzéketlennek tűnök, de itthon órákig rágódok ilyeneken, hogy miért kell ezt kapnom, miért néz le mindenki. (valóban lenéznek). Ezekkel a tulajdonságokkal itt állok 18 évesen úgy, hogy sose volt senkim, mert minden normális csaj elmegy ezekkel a gyúrós partiarcokkal, meg az önsajnáltató gitárosokkal, holott a legtöbben üresfejűek. Én miért nem vagyok elég jó? Azt gondolják, hogy azért, mert "nem járok el", nem vagyok benne bulikban, tanulós vagyok, semmit nem bírnék nyújtani egy csajnak? Kifejezetten romantikus alkat vagyok. Én miért nem kaphatom meg, amit szeretnék?
2. Nézzük testi szempontból, ha már előkerült: egy átlagos fiúgyerek 12 évesen kezdi a nemi érését, és innentől ugye nőkről álmodozik (amúgy én már az oviban is "csináltam", és már ott is fantáziálgattam... igen korán kezdtem). Aztán kamaszkorában az ember kipróbál lányokat (nem szexre gondolok), ismerkedik, ilyenek. És igen, egy fiú valóban sokkal jobban kívánja a testiséget... ezzel nem lehet mit csinálni, ki kell elégíteni. És aki nem tudja kielégíteni, az egy idő után agresszív lesz és elgondolkozik, hogy mi benne a hiba. És aki állandóan hibát keres magában, az kevesebbnek látja magát a többieknél, ami tartós frusztráltságot okoz, és megy lefele szépen a lejtőn... persze, neked már nem kell félned attól, hogy nem lesz senkid, de kérlek próbáld magad az én helyembe képzelni. Én is élni akarok, én is teljes életet akarok, és nincs enek elrugaszkodott vágyaim, minthogy minden héten 5 csajt felszedni, csak annyit szeretnék, hogy egy olyan lányt találjak, akibe tényleg bele tudok szeretni. Egy értelmes fiú ilyenre nem tarthat igényt?!
Hozzáteszem, ennek a fenti okfejtésemnek ehhez a lányhoz semmi köze. Sose lennék képes testileg kihasználni, már így is úgy érzem, túlfeszítem a húrt, bár ő, amennyire ismerem, nem veszi olyan komolyan az életet, mint én, hamarabb túlteszi magát dolgokon. És annyira nem érzem szemétnek magam, több barátomnak voltak 1-2 hetes kapcsolatai, valószínűleg ők is érezték már az elején is, hogy nem lesz hosszú életű, mégsem lőtték magukat fejbe. Ezeken szerintem túl kell esni. Sokkal nagyobb baj az iszonyatos agresszió, ami felgyülemlett bennem és az érzékenység amit nem mutatok ki, olyan szinten, hogy inkább érzéketlen hülyének néznek, de amivel már több pszichológust megjártam.
Te, figyelj, én nem azt mondtam, hogy benned van a hiba, amiért eddig még nem jött össze egy párkapcsolat neked. Egyszerűen arra gondoltam, hogy még nem találkoztál a neked megfelelő lánnyal. (Ettől még nem vagy rosszabb annál, aki már évek óta szexel.)
Az előző hozzászólásoddal mindezt meg is erősítetted, hiszen leírod, hogy mennyire különbözöl a többiektől. Vagyis neked sem egy átlagos lány kell. Őt megtalálni nagyon sok időbe telik. És nem egyszerű.
Előtte sok olyan lányba fogsz botlani, mint a mostani barátnőd. Tied a döntés, mennyire mész bele ezekbe a kapcsolatokba.
Azt látod a világban, hogy csomó embernek van párja, szerelmesek, boldogak. Hidd el, a látszat csal, tizenévesen sincs ez másképp. Az emberek inkább együtt vannak valakivel, mint hogy egyedül legyenek. Ettől még az egy sz@r kapcsolat, és nagyon nem irigylésre méltó. És menő sem. Ahogy a barátaid sem, a pár hetes, érzelemmentes kapcsolataikkal.
Szóval türelem aranyat terem.
Mindemellett továbbra is azt gondolom, hogyha tudod, hogy a lány sem gondolja ezt komolyabban mint te, akkor nincs ebben kivetnivaló. Csak védekezzetek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!