Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátom, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom, aki nagyon csúnyán bánt velem, én mással csókolóztam mert kikészített (én rosszabbat tettem mint ő, nagyon bánom a dolgot). De utána visszafogadott, és most semmiben sem hisz nekem. Mit tegyek? A többi lent.

Figyelt kérdés
Hát 19 évesek vagyunk,ő volt akivel elvesztettem a szüzességem.Nagyon jól megvoltunk egyszer csak elkezdett kérdőre vonni,megszorította a kezem,odacsapott néha,és a pikáns képeimmel fenyegetett h felteszi a netre egy veszekedés után...kért segítséget..megváltozott,nem bírtam tovább, kikészített,menedéket kerestem egy barátomnál,akivel csókolóztam.Ki akartam békülni a pasimmal.Visszafogadott,azóta magyjából jól megvagyunk,de a fejemhez vágja a hibámat mindig és féltékenykedik,a saját módszereivel(felelősségrevonás,sértődékenység,fölényeskedés)álltam neki szembe,besokalt és szakítottunk,és most a suliban(osztálytársam)piszkál,rugdalja a széket,kabátomat felrakja a csövekre meg ilyenek,és mindenkinek el akarja mondani h mikor,hol,hogyan szeretkeztünk.Bárhol voltunk mindenhol megsértődött és azt emlegette,h kivág,mikor mondtam neki h csak beszélni akarok vele nem szeretkezni akk azt mondta h elmegy egy gyerekkori bnőjével szeretkezni.Mit tegyek?Kérjek bocsánatot v felejtsem el?Csak szexre kellettem?
2010. okt. 9. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem felejtsd el. egy ilyen fiú nem érdemel barátnőt.
2010. okt. 9. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
mér vagy vele őszintén ilyen emberbe mi fogott meg ?
2010. okt. 9. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
legyél csak vele megérdemlitek egymást
2010. okt. 9. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
nem a srác a hibás csak te veled kb én csak ennyit tudnék csinálni szánalmas vagy
2010. okt. 9. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Bántott, zsarol, fenyeget. Undorító az ilyen. Te is hibáztál, ez tény, de ennél sokkal jobbat érdemelsz.
2010. okt. 9. 16:25
 6/10 A kérdező kommentje:
azért mentem máshoz mert elviselhetetlen volt...fel is rakot tpár ártatlanabb képet,aztán igaz leszedte...de akkor is feltette..néha az is az én hibám volt,h teljes a családom(neki nem,apukája meghalt)
2010. okt. 9. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez egy idióta, mit foglalkozol vele? Csak azt ne mondd hogy szereted...
2010. okt. 9. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
De akkor mi a szarért nem szakítottál vele már akkor mikor erőszakos volt? A te hibád ,minek csaltad meg?Megértem hogy ilyen ezek után veled. Ez meg se történt volna ha előbb szakítasz vele.
2010. okt. 9. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is megcsaltam volna ezt az embert minden lelkifurdalás nélkül, sőt. Megérdemelte. csak azt nem értem, ezek után minek pitizel neki, hogy így bánt veled.normális vagy te? Az ilyen a megcsalást érdemli, ilyenkor az nem bűn, sőt, jogos, kötelező.:)
2013. máj. 10. 09:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Bszki csak 3 éve járt le a kérdés:DDDDDD
2013. máj. 10. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!