Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon csúnya dolgot tettem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya dolgot tettem! Mit tévő legyek?

Figyelt kérdés

Felmentem barátnőm msnére de csak 5mp h lássam kikkel is beszél ! És természetesen kibukott amit meg is értek és elhiszem h el ítéltek én is el ítélem magam mert nagyon hülye voltam és ez volt az első és utolsó !

Barátnőjének azt mondta h szeret de kell egy kis idő h ezt átgondolja mert nagyott csalódott bennem ! :(:( Mi tévő legyek?

2009. nov. 22. 20:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
8 hónapja vagyunk együtt!! Lehet itt van neki a tető ? :(
2009. nov. 22. 20:05
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

hát nemtom... én nem akadnék ki ha a barátom felmenne az msnemre. elvégre semmilyen titkom nincs előtte.

várj egy keveset, biztos megnyugszik.

2009. nov. 22. 20:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

szia!!

hát h ezt így megcsináltad, ez tényleg nem volt korrekt dolog, de nem is azért írok, h lehurrogjam a fejed.

biztos h megfordult a lány fejében az, h nem bízol benne, és ezt át kell gondolnia. most ne nagyon feszegesd a témát szerintem, nem tehetsz mostmár mást, mint vársz. sok sikert.

2009. nov. 22. 20:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
pff... nálunk ez nem tabu. simán felmegyek az ő msnjére, ő is az enyémre ha úgy tartja kedve. én kezelem a közösségi oldalakon a profilját is. mi ebben a baj?
2009. nov. 22. 20:13
 5/16 anonim válasza:
100%
Pont leszarnám, nincs mit titkolnom.
2009. nov. 22. 20:14
 6/16 A kérdező kommentje:
De olyan nincs h nem szereti ha turkálok a dolgai között? am jó lenne ha ezt ő is így látná :S
2009. nov. 22. 20:18
 7/16 anonim válasza:
61%

Betegesek vagytok, hogy nem hagytok privát szférát a párotoknak.

A kérdező pedig ja, inkább hagyja a dolgot, és próbálja más téren visszahódítani.

2009. nov. 22. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát miért lenne ez csúnya dolog? Amúgy ha azt mondtad volna neki, hogy csak kíváncsi voltál hogy neki megvan-e xy, mert valakinek kell annak az msn címe akkor így ezt simán le lehetett volna rendezni:P... Most nem feltétlen azért nézünk fel a párunk msn-jére hogy épp kivel kavar nemde? Hát ilyenek ezek a nők. Én majdnem azért szakítottam barátnőmmel, mert nem tudtam vele hazamenni a fél éves fordulónkon.. pedig üziztem is neki h nagyon sajnálom:S Szóval néha-néha nemárt kamuzni. És csakis miattatok, és a kapcsolatotok miatt. Bár vannak helyzetek amikor kamuzással nem nagyon segíthetsz magadon. Például ha épp a csajod meglát smacizni egy másik csajjal:P. Hát az már rázósabb, de azért akkor is lehetne próbálkozni, hogy ő támadott le téged. A lényeg, hogy ne okold emiatt magadat, semmi rosszat nem tettél. Ettől függetlenül még megbízhatsz a barátnődben. (ha nem azokat a pasikat vadásztad éppen akikkel ő beszélni szokott xD)
2009. nov. 22. 21:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Csak akkor akadnék ki ilyenen, ha lenne valami titkolni valóm... Mi az, hogy ezt át kell gondolnia? Milyen hisztis kislány barátnőd van neked? Jézusom... Szerintem ennyivel nem gázoltál bele a kis magánéletébe...
2009. nov. 22. 21:04
 10/16 A kérdező kommentje:
mondtam neki h szeretem és nem akarom befolyásolni de ez csak az ő szívén múlik ! mondta h nem csak azon mert logikailag is át kell gondolnia!! és nem tom h nyerhetem vissza a bizalmát :S
2009. nov. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!