Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző dolgot tettem volna?
Szakítottunk a barátommal,arra fogtuk,hogy sokat veszekszünk,de igazából már nem bírtam úgy a baráom szemébe nézni,hogy másik srác iránt is érzek valamit.
önző dolgot tettem?
Inkább megcsaltad volna?
Inkább úgy maradtál volna vele, hogy közben már nem is szereted?
Ez a lehető legjobb. Nem tudja, hogy egy másik srác miatt van, de mégsem szenvedsz. Őt pedig nem vered át.
Ez az egyik legjobb amit tehettél!
Utolsó vagyok.
Amúgy legalább van valami kilátásban a másik sráccal?:D
köszönöm a válaszokt.
ma 16:49
igen,ma mertünk csak beszélni erről a másik sráccal :)
De mégis fáj a szivem a mostmár exbarátomért..annyira szomorú volt ma is :/
tudom,hogy szeret és ezért szakítottunk inkább azzal az indokkal,hogy túl sok a konfliktus,nem értjük meg egymást sbt.
ezért érzem kicsit önzőnek magam.mivel azért kellett igazából szíktanunk mert ÉN nem birtam a szeméb nézni :/
igaz,inkább most legyen vége mint egy megcsalás után :(
Szerintem tökmindegy, hogy milyen indokkal szakítottál.
Megtisztelted őt azzal, hogy nem áltattad, nem húztad-halasztottad a dolgot, és nem csaltad meg.
Neki most nehéz, de az, hogy időben szakítottál, az ő érdeke is volt, hiszen minél hamarabb szembesül a dolgokkal, annál hamarabb teszi túl magát rajtuk. És így esélyt kap arra, hogy megtalálja azt, aki csak őt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!