Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz dolgot tettem?

Figyelt kérdés

Elmondom a helyzetet: 18 éves srác vagyok. Eddig még soha nem volt semmiféle kapcsolatom egyetlen lánnyal sem, ami már hihetetlen mértékben zavar. Nagyon kívánom (kívántam) azt, hogy legyen végre egy barátnőm... Különböző okok miatt egyébként vannak sajnos komplexusaim is, amik eléggé megnehezítik az életemet, így nem vagyok egy egyszerű eset. Kifele azonban mindig vidámnak, jó fejnek tudom magamat mutatni.

Most azonban összejöttem végre egy fiatalabb lánnyal. Életemben először sikerült ez. Ami miatt most lelkiismeret-furdalásom van, az az, hogy úgy érzem, ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani és sokat gondolkoztam azon is, hogy belemenjek-e. Van pár dolog, ami számomra nem teljesen felel meg benne, amik miatt úgy érzem, nem igazán illünk össze, viszont igyekszem figyelmen kívül hagyni ezeket. Csak hát...

Csak szüntelenül attól félek, hogy amit most teszek vele, az kihasználás. Kérlek ne vessetek meg ezért, egyszerűen annyira nem megy ez nekem, annyira vágytam már a csókra, valakinek az elismerésére, arra, hogy legyen valakim... 19 leszek lassan, mint mondtam, nincs még tapasztalatom, és nem is volt kilátásban semmi, mert egyszerűen más lányok, akiknek udvaroltam nem vesznek észre...

Szerintetek rosszul tettem, hogy most úgymond "megalkudtam", azért, hogy tapasztalatot szerezzek, és próbálkozzak? Szemét vagyok?

2011. máj. 13. 22:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Helyesen cselekszel, viszont azt rosszul teszed, ha emiatt bűntudatod van. A dolgok csak dolgok, amikből te csinálsz gondot. Szóval ha jól érzed magad a lánnyal, amikor vele vagyok, akkor csak tessék: élvezd az életet!

24/F

2011. máj. 13. 22:27
 2/24 anonim ***** válasza:

^amikor vele vagyok

Helyesen: amikor vele VAGY :-)

2011. máj. 13. 22:28
 3/24 anonim ***** válasza:
Valahol el kell kezdeni, ne legyen bűntudatod, lehet, hogy menet közben jobban megismered önmagad és rájössz, hogy gátlásaid feleslegesen voltak eddig, határozottabb leszel... Ne legyen bűntudatod, egyszerűen csak legyél boldog, hogy most találtál valakit, akivel együtt lehetsz!!! :) (25/L)
2011. máj. 13. 22:30
 4/24 anonim ***** válasza:
szerintem mindent jól csinálsz,kell tudni élni :) hagyd csak úgy spontán történnia dolgokat
2011. máj. 13. 22:31
 5/24 anonim ***** válasza:

Csak annyira tettél rossz dolgot, mint azok a lányok, akik a menő srácokról ábrándoznak, de amíg azok nem foglalkoznak velük, jobb híján beérik a beléjük szerelmes, kevésbé menő fiúval, tapasztalatszerzés céljából.

Egyébként valahol érthető, hogy tapasztalatokat akarsz szerezni. Azt, hogy mennyire vagy szemét, a barátnőd tudná megmondani az itt leírt kérdésed ismeretében.

2011. máj. 13. 22:36
 6/24 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóhoz csatlakozom.

Ha csak azért gondolod, hogy nem lesz tartós a kapcsolat, mert szeretnéd, ha az lenne, csak félsz, hogy nem fog összejönni, akkor szerintem semmi gond.

Ha azért, mert nem sok mindent érzel iránta és ő viszont érez irántad, akkor van okod a bűntudatra, mert ez így tényleg kihasználás, míg az előző esetben nem.

Mérlegeld, hogy Neked mennyire fontos Ő (azért aki, és nem azért, mert ő az első barátnőd) és hogy neki mennyire vagy fontos Te.

(én is csúsztam egyszer hasonlóba, de szerencsére elég hamar észhez tértem és kiléptem a dologból)

2011. máj. 13. 23:48
 7/24 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem, nem kéne így "megalkudnod":S Akkor már olyan lánnyal kellene összejönnöd, akiről többet gondolsz és nem csak tapasztalatszerzésnek használod, így nincs túl sok értelme az egésznek.
2011. máj. 13. 23:48
 8/24 anonim ***** válasza:
Most ez úgy fog hangzani, mint egy hülye vicc, de egész este ezen agyaltam, egyszerűen az írásod stílusa annyira olyan, mint egy barátomé, (helyesbítek, akiről azt hittem, hogy az) akit nagyon kedveltem. És minden amit írtál, mintha csak ő írta volna, de lehet, hogy csak egy véletlen, hogy hasonlít az írásotok stílusa és csak én gondolok ilyen hülyeséget, és még egyszer mondom, ezt nem azért írtam, mert annyira unatkozom és passziózom. Ja, és a kérdésedhez még annyit, hogy neked az tényleg megérné, hogy tapasztalat szerzésként, olyannal éld meg a "tapasztalatokat" akihez nem fűzöl túl nagy reményeket? És ezt nem azért írom, hogy még nagyobb lelkiismeret furdolásod legyen, de ez azzal a lánnyal szemben se szép dolog, és hát magaddal szemben se, de ez csak az én véleményem, nem tudom,hogy miért gondolod azt, hogy nem lesz tartós, de ha ezt nem csak azért mondod, mert félsz ettől az egésztől, akkor nem értem, hogy neked mi a jó abban, hogy olyan valakivel vagy együtt aki iránt nem érzel túl sok mindent, már az írásod nézve, de tényleg ezt így nem lehet megmondani látatlanban, csak nekem ez jött le, és miből gondolod, hogy azok a "más lányok, akiknek udvaroltam" nem vesznek téged észre???? lehet, hogy csak te hiszed ezt.
2011. máj. 14. 01:32
 9/24 A kérdező kommentje:

"Szerintem, nem kéne így "megalkudnod":S Akkor már olyan lánnyal kellene összejönnöd, akiről többet gondolsz és nem csak tapasztalatszerzésnek használod, így nincs túl sok értelme az egésznek."

Neked is üzenem és az utolsónak is: leírtam, hogy más lányoknál reménytelen vagyok. Ezer meg egy lány volt már, aki tetszett, egy lúzer csodabogár vagyok, nem tehetek róla. 18 évesen kell tennem már valamit, különben a büdös életben nem lesz soha semmi.

2011. máj. 14. 12:31
 10/24 anonim ***** válasza:
Most a csodabogárt azt külsőségekre érted vagy csak olyan dolgokat csinálsz amikre mások ezt mondják? És most miért vagy annyira meggyőződve arról, hogy azoknál a lányoknál szóba se jöhetnél??? Ezt mondták neked vagy mi?
2011. máj. 14. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!