Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz dolgot tettem?

Figyelt kérdés

Elmondom a helyzetet: 18 éves srác vagyok. Eddig még soha nem volt semmiféle kapcsolatom egyetlen lánnyal sem, ami már hihetetlen mértékben zavar. Nagyon kívánom (kívántam) azt, hogy legyen végre egy barátnőm... Különböző okok miatt egyébként vannak sajnos komplexusaim is, amik eléggé megnehezítik az életemet, így nem vagyok egy egyszerű eset. Kifele azonban mindig vidámnak, jó fejnek tudom magamat mutatni.

Most azonban összejöttem végre egy fiatalabb lánnyal. Életemben először sikerült ez. Ami miatt most lelkiismeret-furdalásom van, az az, hogy úgy érzem, ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani és sokat gondolkoztam azon is, hogy belemenjek-e. Van pár dolog, ami számomra nem teljesen felel meg benne, amik miatt úgy érzem, nem igazán illünk össze, viszont igyekszem figyelmen kívül hagyni ezeket. Csak hát...

Csak szüntelenül attól félek, hogy amit most teszek vele, az kihasználás. Kérlek ne vessetek meg ezért, egyszerűen annyira nem megy ez nekem, annyira vágytam már a csókra, valakinek az elismerésére, arra, hogy legyen valakim... 19 leszek lassan, mint mondtam, nincs még tapasztalatom, és nem is volt kilátásban semmi, mert egyszerűen más lányok, akiknek udvaroltam nem vesznek észre...

Szerintetek rosszul tettem, hogy most úgymond "megalkudtam", azért, hogy tapasztalatot szerezzek, és próbálkozzak? Szemét vagyok?

2011. máj. 13. 22:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ja, és még annyi, hogy most azért mondod azt magadra, hogy "lúzer csodabogár", mert még nem volt barátnőd, most attól még egyáltalán nem vagy az, és senkinek sem úgy alakul minden, ahogy szeretné:S de most ezzel a lánnyal jól érzed magad vagy csak tapasztalatra kell? mert ez még mindig nem derült ki.
2011. máj. 14. 13:40
 12/24 A kérdező kommentje:

"de most ezzel a lánnyal jól érzed magad vagy csak tapasztalatra kell? mert ez még mindig nem derült ki."

Sajnos kb. fele ez-fele az. Jól érzem magam vele, de úgy érzem, sok dologban túlságosan mások vagyunk...

De nagyon szemétség ez szerintetek? Fiatalok vagyunk végül is, nem házasságot kötöttünk, ebben a korban az ilyen dolgok sokszor nem tartanak tovább amúgy sem pár hétnél, néha addig sem. Szerintem ez nem fog sokáig tartani, de nem tudom mit tegyek. Nem akarok vele szórakozni, de nagyon szeretnék már barátnőt.

Magamról nem fogok most írogtani, megtettem már számtalan más kérdésben. Sosem volt még barátnőm, az áhított csajok le se szartak, nagyjából minden társaságból kinéznek... nem vagyok olyan, mint a korombeliek. nem tudok sehova beilleszkedni, nem is az én világom, értékrendem. Általában hülyének néznek. Hát ezért nem fűzök túl vérmes reményeket a csajozáshoz. Most mondhatnám azt, hogy "akkor ne csináljuk ezt, se neki nem jó, ha nem vagyok igazán szerelmes, se nekem, várjunk, van még annyi lány", de tudom, hogy ez nem így van. Nem lesz "csak úgy" csajom. Nem vagyok izmos, nem vagyok jóképű, mindig kilógtam mindenhonnan, tele vagyok komplexusokkal, zavarral, nem nagyon vannak barátaim, és akik vannak, se ismernek igazán. Nem megy semmi. Elegem van, hogy egész kamaszkoromban csak sóvárogtam. Minden napot csak túlélek, nem pedig megélek. Tudom, hogy úgy hangzik, mint valami megcsömörlött depressziós bénaság, de ez van, nem akarok hazudni.

2011. máj. 18. 20:33
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem nagy szemétség amit csinálsz, csak nekem ez annyira furcsa, amit mondasz, hogy fele, fele meg, hogy nem illetek össze, most nem komolykodni akarok, csak én mindig úgy voltam ezzel, hogy csak akkor legyen valakim, ha tényleg úgy gondolom, hogy összeillünk és nem csak pár hét erejéig, és mert nem szeretnék olyan személlyel megosztani mindent ami velem kapcsolatos, igazán csak akkor érzem jól magam és tudok mindent elmondani annak a személynek, ha tényleg úgy érzem, hogy ez nem két hétre szól. De az is lehet, hogy megkedvelitek egymást és nem rövid kapcsolatotok lesz:) De egy dolog az biztos, olyan szinten sokkal jobb, ha nem olyan komoly a kapcsolatotok, hogy akkor nem fog annyira rosszul esni, ha szakítotok, most bocsi, hogy ezt mondom, csak ahogy elmondtad, gondolom, hogy nem annyira mély ez a kapcsolat, amikor valakibe tényleg szerelmes vagy akkor utána, sokkal rosszabbul esik a szakítás, mert több mindent úgymond kiadsz magaddal kapcsolatban, és így rosszabbul is esik, így legalább, nem fog annyira megviselni, de tényleg, ezt nem rosszindulatból mondom, csak én így vagyok ezzel.
2011. máj. 21. 00:04
 14/24 A kérdező kommentje:
Szerinted nekem nem az a vágyam, hogy KOMOLY kapcsolatom legyen egy olyan lánnyal, akiben MINDEN tetszik? Persze, hogy ezt akarom! Ez az álmom! De képtelen vagyok összehozni, nekem sose lesz rendes barátnőm... leszarnak egyszerűen a csajok. Nem vesznek fiúszámba.
2011. máj. 21. 22:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Dagadt mi ? :D

Amúgy én is ezt csináltam anno 18 évesen. Így megy ez. Valamikor meg kell, hogy utálja a pasikat :D

2011. máj. 22. 22:42
 16/24 anonim ***** válasza:
mintha magamat olvasnám...
2011. máj. 22. 22:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Hány éves a csaj?(bocsi én írogathatnék biztató sorokat,de ahogy olvasom 2 oldalon keresztül a kommentjeidet,látom nem igazán használ(na)De azért egy dolog mégis fontos:ha nem is vagy egy társasági ember,mert még ha tán befogadnak se vagy boldog az adott közösségben,attól még a csajoknál ugyanannyi eséllyel indulhatsz,mármint azoknál akik nem a népszerűségre utaznak.
2011. máj. 22. 23:08
 18/24 anonim ***** válasza:

hali

gondolom nemrégóta vagy vele. őszintén elég hasonló helyzetben jöttem össze barátnőmmel, nemis igazán vettem komolyan, nemgondoltam volna hogy sokáig fog tartani, vagy valami, csak soha nem volt még és vágytam rá. és én is szarul is éreztem magam hogy ezt biztos igy kéne e csinálni, de ettől függetlenül tetszett, meg jó volt vele, csak nem éreztem úgy hogy biztosan annyira ő kéne. viszont 2 hónap alatt úgy beleszerettem, hogy a világon semmiér nem mondanék le róla, mindennél jobban szeretem és csak ő kell senki más, már több mint 8 hónapja vagyunk együtt.

igaz én előtte nemnagyon ismertem, csak anynit éreztem hogy ő szivesen összejönne velem, énmeg úgyvoltam hogy ha most nem, akk lehet soha nem is lesz barátnőm. szóval szerintem csak kicsit elhamarkodva jöttünk össze, viszont nem bántam meg, mert ha akkor nem "foglalom le" magamnak, akkor lehet közben összejön mással, így viszont boldogok vagyunk, és szeretjük egymást :) nagyoon :)

és nagyon remélem hogy még sokáig együtt leszünk, talán életünk végéig is :) hiszen ha nem érezném igy értelme se lenne az egésznek:)

szóval ha jólérzed vele magad, akkor ne agyalj ilyeneken, pár jólsikerült közös program, kölcsönös szimpátia, és azok a "hibák" amimiatt nem tűnik tökéletesnek már nem is lesznek hibák elfognak tűnni és már nemakarsz majd senki mást :) legyen igy! sok boldogságot :)

21/f

2011. máj. 23. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:

Igazából akkor szemétség amit csinálsz ha a lány szerelmes beléd. Mert akkor gonosz dolgok intelligens guminőnek használni(és nem csak a szexre gondolok).

19 éves lányka vagyok, és "béna, csodabogár" egész életemben minden honnan kinéztek, aztán közép suliba mentem. Hasonló érdeklődésű, stílusú, gondolkodású emberek közé. Igaz nem onnan hanem a hobbim révén végül lett barátom is, akivel "össze illünk" és komoly. Nem lehet, hogy eddig csak "rossz" társaságban mozogtál? Nekem mindig az jött be, ha új emberek közé kerültem. Lehet neked is ez lenne a megoldás, és szinte tuti, hogy találkozol egy lánnyal aki olyan fura, mint te. És együtt jók vagytok, vagy ép ellenkezőleg, de a lényeg, hogy együtt jók vagytok.:)

2011. máj. 23. 14:26
 20/24 A kérdező kommentje:

"Dagadt mi ? :D

Amúgy én is ezt csináltam anno 18 évesen. Így megy ez. Valamikor meg kell, hogy utálja a pasikat :D"

Nem dagadt.

A következő soraidat nem igazán értem.

Értem, szóval összességében köcsögség, amit csinálok. Akkor sajnálom. Úgy látszik, csak azt tudom nyújtani a világnak, amit én kaptam attól, vagyis a KÖCSÖGSÉGET.

Ha most a lelkiismeretemre hallgatva véget vetek neki, akkor meg az lesz, hogy elmondhatom, hoyg 18 évesen lett egy barátnőm, aztán talán 25 éves koromban majd észrevesz valaki.

Utolsónak: nekem az új társaság nem jön be. Általánosban utáltam az akkori társaságot, azt hittem, középsuliban jobb lesz. Itt is körberöhögtek a "furcsaságaim" miatt, és máig kapok elejtett sértéseket, amik szép lassan gyűlnek bennem, amíg nem csinálok valami öngyilkos merényletet, vagy nem tudom...

2011. máj. 23. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!