Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok te megsértődnétek azon, ha a pasitok regisztrálna egy közösségi oldalra és nektek nem szólna? És csak akkor vallaná be, ha rájöttök?
Kérdező: jól tetted! Igazad van, hogy kidobtad!
Így szegény pasi szabad, és kereshet egy normálisabb, kedvesebb, megértőbb lányt, akinek nem kell írásban beszámolnia minden mozzanatáról. Minden pasi megérdemli, hogy kedves, rendes, normális csaja legyen, ne egy megszállott, mániákus, beteg agyú, ráakaszkodó szerencsétlen - itt volt az ideje a te pasidat is felszabadítanod!
"Egyébként kedves Moderátorok! Ennél a kérdésnél miért nem látom azt az opciót, ahol bejelenthetem,hogy kamu?"
sztem ha már egyszer korábban ellenőrizte moderátor akk eltínik ez az opció. viszont ha egy kérdésben szerepel a kamu fake és hasonló kifejezések akk visszajönnek és törlik a kérdést.én ezt vettem észre
Szerintem sem kamu, vannak ilyen kapcsolatfüggők.
Kár hogy nincs már Maunikasó, odavaló ez a hisztérika.
én nem rágnék be...neki kell lennie egy kis magánéletének....hadd regizzen oda ahova akar. az én párom is fent 2 oldalon. nem szóltam érte. és hogy bizonyítsa megadta a jelszót hogy ha netán valamikor kételkednék benne....őszintén szólva egyszer mentem csak fel kiváncsiságból...de azóta nem. bízom benne.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!