Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok te megsértődnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok te megsértődnétek azon, ha a pasitok regisztrálna egy közösségi oldalra és nektek nem szólna? És csak akkor vallaná be, ha rájöttök?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 09:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Írnék pár dolgot de azt hiszem felesleges mert ilyen gondolkodással nem értenéd meg. Legyen elég ennyi: HÜ-LYE VAGY!
2011. máj. 13. 10:13
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: jól tetted! Igazad van, hogy kidobtad!

Így szegény pasi szabad, és kereshet egy normálisabb, kedvesebb, megértőbb lányt, akinek nem kell írásban beszámolnia minden mozzanatáról. Minden pasi megérdemli, hogy kedves, rendes, normális csaja legyen, ne egy megszállott, mániákus, beteg agyú, ráakaszkodó szerencsétlen - itt volt az ideje a te pasidat is felszabadítanod!

2011. máj. 13. 10:18
 33/42 anonim ***** válasza:
Egyébként kedves Moderátorok! Ennél a kérdésnél miért nem látom azt az opciót, ahol bejelenthetem,hogy kamu? Persze az én összes kérdésemnél eddig ott volt. Ez már a héten a 2. ilyen kérdés! Mi alapján történik a szelektálás?
2011. máj. 13. 10:18
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
időnként lementem a leghlyébb kérdéseket tanulság képpen. ez lesz a gyüjteményem ékességeXD
2011. máj. 13. 10:19
 35/42 anonim ***** válasza:
Utolsó: már be lett valószínűleg jelentve, meg át is lett téve a kérdés ebbe a kategóriába, mert nem itt volt. Amúgy meg nem tudom miért akarod bejelenteni, mert sajnos nem kamu, vannak ilyen elvetemült őrültek...
2011. máj. 13. 10:20
 36/42 anonim ***** válasza:
Bocsi, mire megírtam már válaszoltak közben.
2011. máj. 13. 10:21
 37/42 anonim ***** válasza:

"Egyébként kedves Moderátorok! Ennél a kérdésnél miért nem látom azt az opciót, ahol bejelenthetem,hogy kamu?"

sztem ha már egyszer korábban ellenőrizte moderátor akk eltínik ez az opció. viszont ha egy kérdésben szerepel a kamu fake és hasonló kifejezések akk visszajönnek és törlik a kérdést.én ezt vettem észre

2011. máj. 13. 10:21
 38/42 anonim ***** válasza:
meg sztem sem kamu mert egyrészt nem vicces másrészt meg senki sem gépel ennyit felesbe egy kamu kérdés miatt. nézd meg az első kérdését vagy gépelt egy A4-es oldalt.
2011. máj. 13. 10:23
 39/42 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Szerintem sem kamu, vannak ilyen kapcsolatfüggők.

Kár hogy nincs már Maunikasó, odavaló ez a hisztérika.

2011. máj. 13. 10:25
 40/42 anonim ***** válasza:

én nem rágnék be...neki kell lennie egy kis magánéletének....hadd regizzen oda ahova akar. az én párom is fent 2 oldalon. nem szóltam érte. és hogy bizonyítsa megadta a jelszót hogy ha netán valamikor kételkednék benne....őszintén szólva egyszer mentem csak fel kiváncsiságból...de azóta nem. bízom benne.

L/20

2011. máj. 13. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!