Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érezhet? Baráti alapon megsértődnétek egy ilyen apróságért?
Egy lánnyal nagyon jóba vagyok és mikor vele beszéelek mindig csak a szexnél lyukadunk ki meg mondta hogy le feküdne velem csak van most barátja stb stb. Na a lényeg az hogy múltkor megölelt hozzámbújt stb én meg csak 1 kézzel öleltem meg. Erre délután mondta hogy ez milyen rosszul esett neki hogy én nem úgy öleletem vissza mint ahogy azt ő szerette volna hogy olyan volt mintha undorodnék tőle. Persze ez nem így van. Szerintet?
Baráti lalapon rosszul esne nektek egy ilyen kis apróság?
Szerintem te is nagyon jól érzed, hogy a csaj többet szeretne.
Bár ha éppen nem volt tele a másik kezed akkor tényleg fura, hogy nem ölelted rendesen vissza.
Csak találgatni tudok, de szerintem neked sem lehet közömbös a csaj. Szóval inkább ezt kéne tisztázni egymással.
hát én egyre kevésbé értem a nőket :D
F17
Többet érez, csak nem biztos a te érzéseidben... arra vár, hogy bevalld neki, hogy te is odavagy érte, és akkor dobná is a pasiját és rohanna hozzád...
Én most így vagyok, tapasztalatból mondom... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!