Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Megsértődnétek?

Figyelt kérdés
Névnapotokon nem köszönt fel az a srác aki tetszik nektek de jóba vagytok akkor megsértődnétek rá tartósabban? Nem az hogy elfelejtettem csak nem tudom nem volt nagyon lehetőség se meg csak így elmenni mellette az tiszta sablon de suliba összefutottunk sokszor. Szóval szarul esne,jó mondjuk valamilyen szintem igen de úgy komolyabban?
2011. febr. 16. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Mi nem is tudjuk senkinek a névnapjáról, hogy mikor van. Sőt, ha a szülinapomon nem köszönt fel valaki fontos, akkor sem sértődök meg. Hülyeség lenne :D
2011. febr. 16. 19:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindegy ő megsértődött szerintem...
2011. febr. 16. 19:29
 3/6 anonim válasza:
Igazából én is sokszor onnan tom h mikor van vkinek a névnapja/szülinapja, hogy belenézek a naptárba, vagy közösségi oldalon ki van írva a kezdőlapra, de arra is csak ritkán pillantok rá. Hát ha erre megsértődött, elég hisztis lehet. :D De ha együtt lennétek, akkor már megérteném, ha besérülne, de így...
2011. febr. 16. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet, mi sem tudjuk, egymás névnapját. Ha szülinapomon nem köszöntene fel, akkor sem sértődnék meg, elvégre honnan kéne tudnia, hogy épp ma van...?:D
2011. febr. 16. 20:07
 5/6 Mentifantezsvér ***** válasza:
Tuti nem...:D max ha a szülinapomon nem köszönt fel akk rosszul esen de akkor se sértődnék meg :D
2011. febr. 16. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én megsértődnék!:D
2012. dec. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!