Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megsértődnétek ezen? (F)
Figyelt kérdés
Barátnőm meghallotta h mondtam haveromnak h jól cumizik és megsértődött. Szerintetek is "bántó" lenne ez?2011. júl. 24. 07:57
1/32 anonim válasza:
Hát én a barátnőd helyében még a nyakadat is kitekertem volna!!! szerintem nem hiába van hálószoba titok! az nem tartozik senkire sem!!!!!
2/32 napietus válasza:
igen, mert ilyesmit nem illik kibeszélni. hihetetlen taplóságra vall, főleg, ha a barátnőd füle hallatára mondtál ilyet.
3/32 A kérdező kommentje:
Nem tudtam h hallja... meg amúgy se kritikának számít az ilyesmi. Dicséretnek is felfoghattta volna.
2011. júl. 24. 08:13
4/32 anonim válasza:
igen irtó gáz
én dobnálak
de legalábbis min 2 hétig kerülnélek
5/32 anonim válasza:
Undorító dolog volt, megérdemelnéd, hogy kidobjon. Ő a barátnőd, nem pedig a lotyód, hogy ilyen módon dícsérd mások előtt. Nőj fel mielőtt barátnőzöl!
6/32 anonim válasza:
Talán én vagyok a retardált, de engem nem igazán húzna fel az ilyesmi. Úgy lennék vele, hogy OK, eldicsekedett a barátjának, aminek örülnék valahol, mert legalább nem arról panaszkodott, hogy milyen unalmas vagyok. Ha kikotyogta, hát kikotyogta, utólag úgyis hiába verem magam miatta.
7/32 napietus válasza:
így dícsérni lotyókat szoktak, nem nőket. ennyi eszed lehetne. igaza van a barátnődnek, de legalább rájött, milyen vagy igazából, mikor azt hiszed, hogy nem hallja.
8/32 anonim válasza:
lányok is sokx megbeszélik
de neked annyira ismerned kéne a bnődet h tudd h ő ilyesmire érzékeny
nem volt szép
jogosan haragszik
9/32 anonim válasza:
Én ki is dobtalak volna még ott, helyben, és megjegyeztem volna, hogy Te viszont nem vagy túl nagy szám...
10/32 anonim válasza:
Ezt a kérdést meg is fordíthatnánk. Mi lenne, ha a barátnő mondaná valakinek, hogy a párja nagyon jó a szexben. Azon bezzeg nem sértődne meg senki. Hogy is van ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!