Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megsértődnétek ezen? (F)
Figyelt kérdés
Barátnőm meghallotta h mondtam haveromnak h jól cumizik és megsértődött. Szerintetek is "bántó" lenne ez?2011. júl. 24. 07:57
11/32 anonim válasza:
A lányok is ugyanúgy kibeszélik az ilyesmit a bnőikkel, szal sztem nincs joga megsértődni.
12/32 A kérdező kommentje:
Jó hát azt persze nem tudhatom h ő miket mesél a barátnőinek mert még nem hallottam meg vissza se hallottam senkitől...az oké h érzékeny ilyesmire mert tényleg érzékeny típus de amúgy nem hisztis szal most emiatt nem akarok összeveszni vele.
2011. júl. 24. 08:33
13/32 anonim válasza:
kérj bocsánatot tőle
és ígérd meg h nem lesz több ilyen
14/32 anonim válasza:
Én nem dicsekszem a szexuális életemmel senki előtt. Az csak a páromra és rám tartozik. Szerintem ezzel még rengeteg komoly kapcsolatban élő nő így van...
15/32 anonim válasza:
Én meg azt dobnám, aki ilyen miatt megsértődik!!!
Rinya p.inákkal nem foglalkozom.
16/32 anonim válasza:
Lány vagyok, de én nem sértődnék meg ilyenen, egy kicsit titkon még örülnék is neki, hogy legalább jól csinálom. Persze, nem kell kibeszélni a hálószobatitkokat a barátoknak, de ha nagyon jó vagy nagyon rossz, szerintem páran úgy is megteszik... Kérj tőle bocsánatot, ha rosszul esett neki, ennyi. Beszéljétek meg.
17/32 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük már, mert ő hozta fel a témát.
2011. júl. 24. 08:58
18/32 anonim válasza:
nehogy már.azért mert megdícséred nehogy ő sértődjön meg..
19/32 anonim válasza:
énn már kiheréltelek volna...xD
20/32 anonim válasza:
ezt naon el cseszted de ha el akarod hagyni a csajod tuti tipp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!