Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti megsértődnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megsértődnétek ezen? (F)

Figyelt kérdés
Barátnőm meghallotta h mondtam haveromnak h jól cumizik és megsértődött. Szerintetek is "bántó" lenne ez?
2011. júl. 24. 07:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%

"igen irtó gáz

én dobnálak

de legalábbis min 2 hétig kerülnélek"

Ez a válasz 1000%!

Szinte mindenki kibeszéli a hálószoba titkokat. Csak vigyázni kell ne jusson vissza a pár fülébe! Ne elegyen kellemetlen a másiknak. Ennyi.

2011. júl. 24. 10:27
 22/32 anonim ***** válasza:
73%
Inkább arra kellene vigyázni egyeseknek, hogy ne ilyen undorító, mocskos módon beszéljenek a szerelmükről. Az éretlen tinipcsák minden bizonnyal minden barátnőjüknek kifecsegik a hálószobatitkokat, viszont egy érett gondolkodású nő maximum egy darab barátnőnek, aki biztos nem adja tovább.
2011. júl. 24. 10:41
 23/32 anonim ***** válasza:
77%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:41

A Pasiknál viszont korral jár, mert egy harmincas pasi ha már van magabiztossága, baráti tárasságba annál inkább mesél.

Én éppen lógom sorból. Az nem általában titok mit szeretek és hogy. No azért nem minden. De hogy a lány/nő akivel együtt vagyok mit csinál, azt nem fecsegem ki.

2011. júl. 24. 10:46
 24/32 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen helyzetbe nekem nem az lenne a problémám, hogy elmondta. Főleg ha csak és kizárólag egy, a legjobb haverjának, aki nem mondja tovább. Az viszont bántó lenne számomra, ahogyan mondta. Nem szeretem, ha azt mondják, cumizik, vagy lesz*p, nem véletlenül van normális szó erre.

Szexuális téren egyáltalán nincs tapasztalatom még (csók se volt), de úgy érzem, hogy ha alakulnának a dolgok a legjobb barátnőmnek, aki szinte már a testvérem, elmondanám. Nyílván nem azt, hogy "képzeld a 2. randinkon a pláza közepén nyaltuk-faltuk egymást". Csak kultúráltan, burkoltan mondanám el, hogy nagyon jól érezzük magunkat egymással és most már egy pár vagyunk. Ha szóba kerülne kettőnk között az intimebb dolgok is, akkro sem azt mondanám, hogy hú milyen jól megd*g a pasim, inkább azt, hogy a hálószobában is minden rendben van köztünk.

Ehhez mondjuk kell egy olyan barátnő, akiben maximálisan megbízok. Nos, a legjobb barátnőmben SOHA nem csalódtam, és ő sem bennem. Megosztunk egymással mindent, de kultúráltan és az intim dolgokat burkoltan.

Szerintem jogosan haragszik, bár szerintem a sértődöttet játszom dolog nem vezet sehova. Én inkább leülnék és elmondanám a barátomnak, hogy nagyon fáj, hogy így beszélt rólam és megkérném, hogy máskor ne tegyen ilyet! A megbeszélés sokkal többet ér, mint a sértődöttet játszom dolog.

16/L

2011. júl. 24. 12:38
 25/32 napietus ***** válasza:
74%

tényleg nem fogjátok fel, hogy ez a szöveg dícséret egy krvának, de nagyon megalázó egy normális nőnek? férfiban és nőben is csak az éretlenek és az idióták beszélnek ki ilyesmit.

egyébként én beszóltam volna, hogy "még szerencse, mert te olyan vagy az ágyban mint a Q betű. egy nagy nulla kis farokkal." és ez lett volna az utolsó mondat, amit hallasz tőlem.

szóval ha a barátnőd megbocsát, akkor nagyon becsüld meg, mert mint itt is láthatod a legtöbben elküldtek volna a p*csába az idióta bunkó szövegeddel.

2011. júl. 24. 13:49
 26/32 anonim ***** válasza:
77%
Igen,én is megsértődnék.A legtöbb (sőt,mit legtöbb,szerintem az összes) lány nem szereti,ha másoknak fecsegsz a szexuális életetekről.Ez csak rátok tartozik,senki másra.
2011. júl. 24. 16:59
 27/32 A kérdező kommentje:
Jó oké felfogtam. Barátnőm azt mondta h az zavarja h ilyen stílusban beszélek róla és hogy nézzen ezek után a haverom szemébe... de mit kéne mondanom, "nagyon élvezem ahogy orálisan kielégít"? lol. De amúgy megbeszéltük és nem szakítottunk.
2011. júl. 24. 17:03
 28/32 anonim válasza:
21%
en nem tudom mért akadtok ki ezen... ha van humorérzéke a csajnak akk komolyan dicséretként is felfoghatta.. Ilyenért megharagudni vagy valami...hát nemtudom na...midnen esetre max kvolna h máskor nekotyogd ki az ilyen dolgokat.. vagy legalábbis ne ugy h én is halljam..
2011. júl. 24. 19:44
 29/32 anonim ***** válasza:
9%
nem 20L mi a bántó benne, ha igaz
2011. júl. 24. 20:23
 30/32 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon sokan kibeszélik, csak nem mindenki olyan pancser mint te. Legközelebb jobban vigyázz. Ahogy mondtad, az meg a mai nyelvhasználatban teljesen hétköznapi szó. Mondhattad volna úgy is, hogy nagyon jó vele, amikor a szájával kényeztet, de az is csak azt jelenti, mint a te verziód. Minek kertelni annyit. Pasi a pasival így beszél. Ilyen a természetük, és punktum.
2011. júl. 24. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!