Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek ezen? A barátom szerint túlreagáltam de nekem nagyon rosszul esett!
Találj ki mindig vmi okot (fáj a fejem, hasmarsom van) hogy 2 hétig ne szexeljetek - talán akkor majd nem lesz neki "mindegy".
21/F
A ferfiaknal ez ugy mukodik, hogy ha elelvez, utana az esetek tulnyomo reszeben nem all rogton keszen a harcra, szoval ezt jol elcsesztetek:)
Maskor o ne menjen el, mert olyankor a kedve is jelentosen csokken...
Nagyon romantikus lehetett, mikor ezt együttlét előtt megbeszéltétek. A spontanaitásnál, mint ahogy ebben a példában is látszik, semmi sem pörget meg jobban a libidót...
Lehet, hogy a pasid tényleg egy bunkó, de az is lehet, hogy te nem figyeltél a hangnemre... Esetleg olyasmire adtál utasítást, ami megalázó.
Ez mind természetesen csak feltételezés.
Most azt bosszulod meg, hogy butak voltatok mindketten?
Amugy, az, hogy allandoan szexelne az nem azt jelenti, hogy az elelvezes utan is kepes ra/van hozza kedve...
Egy nem merev himvesszore hiaba teszel gumit...
1, nem merev, nem tudom hogyan teszed fel...
2, a pasidnak total gaz, ha nem merev, lebog elotted, aztan meg leshet megis milyen problemakat hoz fel ez...
3, ha fel is megy es el is kezditek a szexet... kokadt, esokopenyes virslivel szexelni... hat nem egy nagy elmeny:) Egyik reszrol sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!