Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek ezen? A barátom szerint túlreagáltam de nekem nagyon rosszul esett!
Figyelt kérdés
Volt egy kis előjáték és megbeszéltük hogy úgy húzza fel majd a gumit hogy elötte elélvez..(meg is történt,én is elmentem) azután megkérdeztem töle hogy akkor csináljuk e,ő meg erre azt mondta hogy neki mindegy!?Eléggé kiakadtam rajta2011. febr. 13. 13:33
11/13 anonim válasza:
Én ilyet soha nem adnék neki vissza. Ha tudom, hogy nekem milyen rosszul esik akkor miért adnám vissza? Ez szerintem nem szerelem hanem gyerekes cikiség elleni kapcsolat. 15/L
12/13 anonim válasza:
a pasik tényleg nem tudnak egyből elélvezés után ujra belevágni a dolgokba szerintem ezért is mondta h neki mindegy.hagyni kellett volna neki egy kis időt,kb fél órát,hidd el akkor ő is ugyanúgy akarta volna mint te és nem azt mondta volna h neki mindegy.
13/13 anonim válasza:
Figyelj, először is te voltál a h*lye, hogy minek kérdezted meg? Ha akarod, csináld, főleg, ha megbeszéltétek előtte!
Másodszor ez csak hiszti a részedről.
Harmadszor: valóban igaz, ha egy fiú elélvez, sokkal kevésbé kívánja a szexet általában, ha valóban teljes orgazmusa volt. Ha nem teljesen elégült ki, akkor persze még állhat utána is.
Negyedszer: ha valaki sokszor kívánja a szexet nem feltétlenül nimfomán, csak mások az igényei, mint neked.
Ötödször: ha ennyire tudatlan vagy, meg hisztis kislány, minek szexelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!