Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagáltam? Én vagyok túl érzékeny?
Hát az én barátom soha nem csinálna ilyet, pont azért mert tudja hogy annyi lenne a kapcsolatunk. De azért mert én ilyen vagyok, a barátom meg nem bunkó.
Nem tudom ti mennyire vagytok nyitottak ilyen dolgokra, de próbáljátok azért megbeszélni.
hát szerintem ez nem jó poén. nem vagyok prűd, de azért kicsit kiakadnék én is ezen.
ha bocsánatot kér, akkor nézd el neki. szerintem csak viccnek szánta, és azt hitte, hoggy örülni fogsz neki:)
Először is boldog szülinapot. :)
hát... valószínű én is így reagáltam volna, pedig nem vagyok hisztis. Szerintem ez elég gáz, hogy ezt tette ki képnek, egy közös fénykép jobban tetszett volna, gondolom. és utána mi történt? Bocsánatot kért, vagy beszélgettetek erről?
Szerintem a maga polgárpukkasztó értelmében ez vicces, csak tálalás kérdése minden.
Igen túlreagáltad, de nem azért, mert sértőnek és bunkónak találtad, hanem, mert kiborultál. Mindenkinek jár egy második kör, valszeg neki most esett le, hogy ezt te nem értékeled! Nem párkapcsolatban, de rokonnak ajándékoztam már saját készítésű, vibramotoros plüssf@szt, abból hatalmas nevetés lett.
12:49
Megfogom vele beszéni, de nagyon rosszul esett.
Annak örültem volna a legjobban ha elvisz egy moziba, ahol összebújhatunk miközben nézünk egy filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!