Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Life is beautiful kérdése:
Lányok, mennyire fogadjátok el azt ha vki érzékeny személyiség?
Figyelt kérdés
szerintem ez inkább gázos ,a b.ziságra "utal"
egyébként nem vagyok meleg ,csak mindig is könnyen meg lehetett sérteni bármi rossz szóval
18f
2011. okt. 11. 22:12
1/6 anonim válasza:
Ha egy csajnak mimózára van szüksége, azt kap egy kertészetben is nem? Kevesebb is vele a gond.
Próbáld kicsit lazábban felfogni a dolgokat.
2/6 napietus válasza:
én semennyire, olyan, mintha az ember tojásokon járna. folyton arra figyelni bármit mondok vagy teszek, hogy "jaj, csak nehogy megbántódjon" elég fárasztó dolog lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
igyekszem lazább lenni
2011. okt. 11. 22:32
4/6 anonim válasza:
Figyu, ha megsértődsz, az a te problémád - bűntudatot próbálsz plántálni a másikba - akinek van esze, nem foglalkozik vele.
Ha megbántva érzed magad, mondd meg az illetőnek, hogy rosszul esett, amit mondott, de utána próbáld meg nem tovább táplálni ezt az érzést.
Amúgy nem gázos, csak értelmetlen. :)
5/6 anonim válasza:
A személyiség nem érdekli a lányokat.
6/6 A kérdező kommentje:
16:14
de érdekli, csak a normálisabbak között kell keresgélni.
2011. okt. 12. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!