Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú érzékeny és kimeri mutatni az érzelmeit már bu*i?
Figyelt kérdés
v legalább is miért nézik őket annak?..2011. okt. 12. 22:00
1/16 anonim válasza:
Remélem az.
SP voltam, sziasztok!
4/16 anonim válasza:
SP! Gyere az ágyba, hadd verjem el a popód, ne itt írkálj!!
Fluor voltam!
5/16 anonim válasza:
Én nem tartom magam melegnek, barátnőm is van, ennek ellenére merem vállalni az érzelmeimet, és szerintem önbecsülést is ad, ha nem futsz el az érzelmeid elől, és nem kell megjátszanod magad és mersz önmagad lenni.
F/16
6/16 anonim válasza:
Ha fiúknak mutatja ki akkor persze búza.
7/16 napietus válasza:
nem mondanám annak, de hogy nem férfias, az biztos.
8/16 anonim válasza:
nem b zi , most ez a z idióta divat, lebizizn azt, aki nem durva otromba agresszív barom
egyébként meg az olyanok - valószínűleg gyengeségüket kompenzálják, takargatják ezzel az otrombaságukkal
9/16 napietus válasza:
azért az éérzékeny és az otromba aggresszív barom között van néhány átmenet.
10/16 A kérdező kommentje:
azért elég durva, hogyha összekapunk a barátnőmmel akkor nem mondhatom el egyetlen haveromnak se mert egyből beszólnak meg meg se értik, lányokkal ezt jobban meglehet beszélni aztán meg jön a féltékenység ejj.
2011. okt. 12. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!