Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen lány, aki kicsit lenézi a férfi érzelmeit?
Igy nyilatkozik: "ez jó pasi lenne de még mindig a volt barátnője büvöletében él"
"a találkozón nyugodtan közölhetted volna a szándékodat"
tehát aki kicsit lebecsüli a férfi érzelmeket. Igenis nekünk is van szivünk!
Szemétség! Az ilyen lányokat semmi más nem érdekli, csak a saját Életük! De az ilyenek nem is fognak változni.
21/L
itt csak az a gond, hogy a nők sokszor nem értik, hogy mit érez a párjuk, mert nem úgy nyilvánítják ki az érzelmeiket...vagy egyáltalán nem nyilvánítják ki...volt egy olyan párkapcsolatom, amikor a párom egy nap 600-szor elmondta, hogy ő mennyire szeret, még sem éreztem....a másik kapcsolatomban viszont pont fordítva volt, ritkán hallottam azt a szót, hogy szeretlek, de az érzései mindent elárultak...őszintén szerettük egymást....:)
18/L
ez jó pasi lenne de még mindig a volt barátnője büvöletében él"
"a találkozón nyugodtan közölhetted volna a szándékodat"
Már bocs de ez nem bántás szerintem csak ténymegállapitás, mért lenne ez bántás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!