Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A lány melletem lévő 4es ülésbe ül és 1 férfi se volt a buszon. (16/f)
napszemüveg?
Amúgy lehet h néha azért nézett el, mert látta, hogy te azt hiszed, h őt nézed, miközben nem is.
Na ezt most jól megfogalmaztam :dd
vans degenya vagy most szerencsétlen minden önbizalmát leromboltad:DDD
kérdező: meg kell kérdezni. nem tőlünk. tőle. de azért ne úgy hogy "csááá bejövök-e hee?"
Hasonló a vonaton. Üres vonat, erre csaj felszáll, körülnéz, és leül a 4 esbe velem szembe. :D
Szólítsd meg!
Lehet azt érezni, hogy miért néz. Te is jól érzed szerintem. :) Az az igazság, hogy szerintem nem a beszéddel kezdődik, hanem a nézelődést szemezést követ, azt meg egy mosolynak kéne, hogy lehessen éreztetni, bizony nem közömbös a másik. Na akkor lehet vmit odaszólni, hogy de lassan haladunk, vagy bármi, ami kézenfekvőnek tűnik, csak nem olyat böffent oda a másik, h nem talizunk valamikor? :D
Lehet öregszem, és ezért a nyugalom, de simán elkezdenék bárkivel beszélgetni... Neked sem kéne aggódni, aki mer, az nyer.
Jaj, ezt még elmesélem.
Héven ültem, balra mellettem kissrácok, veled egykorúak. Túloldalamon szintén ekkora lányok. A fiúk álmodozva nézték a lányokat, a lányok lopva álmodozva nézték a srácokat. Én középen kuncogtam magamban, én átláttam a helyzetet, ők sajnos nem. A srácok leszálltak, a lányoknak lebiggyedt az arca, néztek ki az ablakon, és hát, bebukták. Na, tessék összeszedni magadat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!