Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra mód, hogy irányítsam egy férfi érzelmeit?
Vannak, de nem jó játék.
Én csak a szexre szeretem ráirányítani a páromat. Akkor azt csinálom, hogy olyanokat mondok neki, hogy nem bírja sokáig, meg csak a szája nagy, nem is bír 2-3 menetet egymás után. Ezzel annyira beindítja, hogy kimond mindent ami ezzel kapcsolatos:)
Hogy más részen, hogy lehet irányítani azt nem tudom, de nem is akarom:)
Azt mondod neki, hogy csak akkor fekszel le vele, ha azt teszi, amit mondasz.
De ez nagyon csúnya dolog.
Szia, a legelső kommentelőhöz csatlakozom, nagyon netces, és veszélyes kiss játék.
A leg elemibb módja ,ha feldühíted, ha az ember ideges,és dühös,mindig az igazat mondja.
Jómagam is "leteszteltem" már így 1-2 barátomat, és nem igazán volt Jó irányú a tény feltárás. Igaz itt csak a vélményükre voltam kíváncsi, és nem irányítani akartam.
Igaság szerint ne akard irányítani az embereket, tényleg nem jó játék.
Esetleg még a fordított pszichológia, még beválhat, viszont az is elégé bonyolult.
Ha szexuális téren szeretnél dominálni, irányítani, ha hergeled azzal tudod + törni, pl:Nem is képes erre és erre...
De ez nem épp Jó, mert ezzel olyanra is rá tudod venni, amit talán ő nem akar.
Viszont hamindneképpen provokálni szeretnéd, hergelni nem biztos,hogy Ő a néked + felelő partner, mivel gondolom nem bízol benne, és ezért szeretnéd +tudakolni az érzelmeit.
Ezt csak Te tudhatod, mindneesetre a Legjobbakat, és Peace.
Szia:)
Köszönöm adtál távpontokat, hát hogy így levezetedd, teljesen más megvillágításba kerülnek a dolgok.
Szerintem kicsit értelmetlen , mert ha szeret nem kéne kérni a törődését, hogy "Ugyan együtt vagyunk Csókolj már meg" Számomra furcsa.Mit Érzel Öszintén visszont szerettéged a Párod?
Nekm most 3 varia ugrott be, vagy Te kezded el, hogy odabújsz hozzá, + Csókold, vagy spontán adsz neki puszit amikor hozzábujsz.
A másik ennek elentéte, mivel írtad, hogy Te kéred, hogy Bókoljon, milenne ha nem kérnéd tőle?
Kiss ideig,tarsdt tőle a távolságot.
Ne kérd, hogy Bókoljon, hogy + csókoljo, stb...
Mondjuk ez eléggé 2 élű, mert vagy ésszheztér,vagy kész vége :( .
Ez attól függ menyire szeret téged.
A harmadik, hogy leültök és + beszélitek, hogy most mivan.Bár írtad, hogy hogy ezt nem szeretnéd.
A döntés rajtatok áll, remélem tudtamsegíteni.
A lehető legjobbakat.
PEACE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!