Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "érdemes"várni egy olyan fiúra, aki szeret titokzatos lenni, szereti "kitapogatni, hogy a kiszemelt lányban mennyire bízhat meg, sokszor csalódott már és ezért nem nagyon mutatja ki az érzelmeit?
Másfél hónapja ismer,igaz,hogy nem mutattam meg "mindent"magamból,és megtudtam,hogy őt is elég sok csalódás érte. Az ilyen fiúnál meddig érdemes várni míg eldönti hogy mit akar? Szeretném azért a közeljövőben megtudni,hogy érdemes még próbálkoznom nála vagy nem..
Ti mit tanácsoltok?
Ameddig úgy érzed, hogy érdemes. Most miért vársz ismeretlenektől pontos dátumot?
Te látod a kapcsolatotok állapotát, a srác viselkedését, Te látod, hogy van-e értelme akár egy perccel is tovább várni.
Azért vigyázz az ilyen lelki sérült egyedekkel. Mindig van valami heppjük... és ember legyen a talpán, aki kikúrálja őket, vagy megszokja azt a bizonyos dolgot.
Főleg férfi létére lehetne határozott és lehetne annyi esze, hogy a múltbéli csalódásait ne vetítse ki másokra, akik sose ártottak neki.
Kár az ilyen dolgokat hónapokig húzni! Végülis mi lesz jobb tőle? Erősebb lesz a bizalmad, ha 1 hónap helyett 5 hónapig húzod? Ha át akarna verni és kihasználni, akkor két eset lehetséges:
1. annyira el van keseredve, hogy képes kivárni akár több hónapot is veled, csak legyen valami végre
2. nem éri meg neki várakozni és szépen lelép előbb
Ebből te melyik esetben látod hasznát a várakozásnak? Nem lenne jobb egyből az elején tiszta lapokkal játszani? És akkor nem kéne neked leadni a becsületedet, meg megalázkodni, kuncsorogni egy kis alamizsna szeretetért, hanem te lennél az érett nő, aki a kezébe veszi a dolgot. A férfi meg akkor határozott, ha folyamatosan hajtja a dolgot és nem fél kimondani azt, amitől sokan rettegnek. A nő úgyis fékez, ha kell. Így megy egy egészséges kapcsolatban. Nem pedig játszmákkal, meg egymás hülyítésével, hogy az az ügyesebb, aki minél tovább győzedelmeskedik a másik felett, mert abból aztán tényleg az lesz, hogy "sokat csalódtam". Miért is? Pont ezért.
Akkor ez már most egy fantasztikus kapcsolatnak indul :D
Én a helyedben átgondolnám ezt, és ha ezzel végeztem, akkor minden mást is, amit eddig elértem. Hidd el, hogy nem jó út az, amin jársz, ha tényleg a boldogságot keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!