Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "érdemes"várni egy olyan fiúra, aki szeret
titokzatos lenni, szereti "kitapogatni, hogy a kiszemelt
lányban mennyire bízhat meg, sokszor csalódott már és
ezért nem nagyon mutatja ki az érzelmeit?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja ismer,igaz,hogy nem mutattam meg "mindent"magamból,és megtudtam,hogy őt is elég sok csalódás érte. Az ilyen fiúnál meddig érdemes várni míg eldönti hogy mit akar? Szeretném azért a közeljövőben megtudni,hogy érdemes még próbálkoznom nála vagy nem..
Kedveled? Vele akarsz lenni? Mert ha ezekre igen a válaszod, akkor ne szédíts ilyenekkel, hogy "nyomulós". Mi abban a nyomulás, ha elmondod neki, hogy vele akarsz járni? Vagy talán nem így van? Most gondold végig: ő lenne az, akivel utána akár évekig, vagy akár életed végéig együtt lennél, mindent megbeszélnétek és ő lenne a társad egy életre. El tudod ezt képzelni? Mert ha igen, akkor ott nincs semmi nyomulás, ott csak az van, hogy együtt akarsz vele lenni. Ha nem tudod elképzelni ezt vele, akkor meg kár erőltetni, hiszen akkor mi lesz? Belekezdesz úgy egy szerelmi viszonyba, hogy tudod, egyszer úgyis összevesztek és vége lesz?
2011. okt. 11. 23:35
12/18 A kérdező kommentje:
Hát igen,járni akarok vele. Csak,hogy ő ezek után így van-e ezzel nem tudom..Ez az ami a csőröm piszkálja. Valahogy megkérdezem,hogy akar e találkozni? Aztán ha igen,akkor meg felhozom neki ezt az egészet.Ha nem,akkor így jártam.. Köszi a választ! Ment a zöld mancs!
2011. okt. 11. 23:37
13/18 Smartguy86 válasza:
Szerintem inkább úgy legyen az az ajánlat, hogy te azt mondod, hogy találkozni akarsz vele. Ne kérdezd meg, hogy ő akarja-e. Legyenek kész tények! Te találkozni akarsz, és beszélni akarsz vele. A többi már megy majd, ahogy leírtad. Csak ügyesen ;)
2011. okt. 11. 23:46
14/18 A kérdező kommentje:
Annyira jutottam,hogy átgondoltam a dolgokat,és pont jókor jött a beszélgetés az illetővel,főleg ez a titokzatosság trükkje,megmondtam,szépen amit gondoltam.Aztán mondta,hogy találkozni szeretne velem,és akkor megismerem milyen valójában.Kíváncsi leszek..:)
2011. okt. 13. 13:45
15/18 A kérdező kommentje:
Most meg még arra se méltat,hogy válaszoljon nekem.. Jó ez így tényleg..
2011. okt. 15. 03:51
16/18 A kérdező kommentje:
Pedig csak finoman mondtam meg neki,hogy ez a folytonos titkolózás kicsit kezd idegesítő lenni...
2011. okt. 16. 21:37
17/18 anonim válasza:
Bocs, nem olvastam el a többi választ, de ezek szerintem elég életképtelen kapcsolatok...
Párszor próbáltam ilyen srácokat összekaparni, mígnem a következőkre jöttem rá:
1. Iszonyatosan leszívnak lelkileg, idegileg, meg mindenhogy... energiavámpírok. És egy nevetős, vidám, közvetlen fiú ezerszer jobb!
2. Végeredményében sose lesz belőle semmi. Hogy miért, arra meg sosem kapsz választ és halálba irritál az egész, mígnem rájössz, hogy hónapokat pocsékoltál fölöslegesen valakire, aki meg sem érdemli.
Akik hasonló típusú fiúknál próbálkoztak, meg hasonlókról számoltak be, szóval nem a levegőbe beszélek.
20L
2011. okt. 16. 21:42
18/18 A kérdező kommentje:
Közben kiderült,hogy nincs nete.. XD Még jó,hogy nem szóltam semmi rosszat... Köszi a válaszokat,ment a zöld pacsi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!