Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulreagáltam? Vagy érthető a félelmem?
A barátomnak bizonyos okok miatt el kell költöznie otthonról! Egy lány ismerőse felajánlott neki egy szobát a lakásában! (Nagyon olcsón)
És a barátom erősen gondolkozik rajta, hogy elfogadja de kételyek vannak benne! Azt mondta lehet, hogy akar valamit tőle az csaj! Én ezen nagyon kiakadtam, meg egyébként se támogatnám, hogy lánnyal költözzön össze! De így hogy még benne is kételyek vannak!?! Mondtam neki, hogy ha odaköltözik szakítok vele! Szerintetek eltuloztam a dolgot?
Én még tanulok, mi nem tudunk összeköltözni, pedig az lenne a legjobb megoldás! Most nem tudom így mi lesz velünk!
És még azon is összevesztem vele, hogy az ajánlatot egyből el kellett volna utasítani, ha tényleg fontos lennék neki! Szerintetek?
Hát ez elég érdekes hogy olcsón oda engedi...
(Engem még drágán se szoktak sehova engedni)
Szerintem ne kapd fel a vizet mert azzal csak magad alatt vágod a fát. És ne veszekedj mer azzal meg még a végén tényleg csak azt éred el hogy odaköltözik. Én a helyedbe kitalálnék valami megoldást. Bár én hagynám az egészet ha odaköltözik a csajhoz. Ott valami akkor már van.
Rosszul fogalmaztam a lány, vagyis a nő 35körül van! Mostanába hagyta el a pasija! A barátom 23 és olyan ismerőse a nő, hogy igazából csak 1-2szer beszélgettek ismerős ismerőse az illető! És sztem ez elég egyértelmű! És tényleg nagyon olcsón akarja kiadni a szobát!
A barátom meglehetősen jól néz ki sportos stb.stb. és elöttem szinte csak futó kalandjai voltak! Szóval szerintem van miért aggódnom! Meg rajta is látom, hogy a pénz miatt tetszene neki a dolog és ezen okok miatt viszont nem! És nagyon látszik rajta, hogy nem tudja mit tegyen mert én eléggé határozottan kijelentettem, ha oda költözik köztünk mindennek vége!
"Ha téged szeret, nem foglalkozik majd a lánnyal" hajjjjajajajaj, te aztán nem ismered a pasikat! bármennyire is szereti egy pasi a barátnőjét, ha egyik unalmas este belibben egy 30as érett nő lenge ruciban, és benne lenne mindenben plusz ki se derülne, a pasik 90%-a belemenne. szomorú vagy sem, ez a nagy büdös valóság:)
én aggódnék a helyedben, és sztem nem reagálod túl. sztem is alapból vissza kellett volna utasítania a dolgot. nem egészséges ha egy pasi nővel költözik össze, abból úgyis lesz 1-2 alkalmi szex, utána meg szerelmesen a füledbe suttogja, hogy szeret. mondok jobbat: barátomnak az exe ajánlotta föl, hogy kiadja neki a kisszobát. és még bele is ment volna, én meg totál ki voltam bukva. végülis az ex pasija hiúsította meg a dolgot, mert azt mondta, szakít a csajjal, ha odacuccoltatja az exét. és vele értettem egyet. még ha a barátom és az exe már 10 éve barátok is, akkor sem normális, és nem, nem bíznék benne. pláne, hogy nem "csak egy nő", hanem régen jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!